HH.ORG na Torze - 22.05.2011 - OPP WST - Lap Race - Runda II
Yarko - Czw 12 Maj, 2011 Temat postu: 22.05.2011 - OPP WST - Lap Race - Runda IIKtoś się wybiera ?
Ja jestem na 99%
Prognoza pogody:
nie
22.05
prawie bezchmurnie 28 °C
opady 0.0mm / 12h
termika: gorąco i sucho
M - Czw 12 Maj, 2011 Opony będą kleić
Ja raczej nie dam rady Janusz - Czw 12 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
Ja jestem na 99%
Prognoza pogody:
nie
22.05
prawie bezchmurnie 28 °C
opady 0.0mm / 12h
termika: gorąco i sucho
nooo to na Twoim zawiasie, i Twojej oponie musi być wyjeta klasa pum - Czw 12 Maj, 2011 opłacony -> klasa D5 745 pum - Czw 12 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
nooo to na Twoim zawiasie, i Twojej oponie musi być wyjeta klasa
ojjj... lekko na pewno nie będzie. hundy są dobrze przygotowane a i kierowcy ogarniają.Yarko - Czw 12 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
Janusz napisał/a:
nooo to na Twoim zawiasie, i Twojej oponie musi być wyjeta klasa
ojjj... lekko na pewno nie będzie. hundy są dobrze przygotowane a i kierowcy ogarniają.
dokładnie, w mojej klasie taka opona i zawias to standard, do tego itr'y mają około 220KM i szpery, laminaty itd. no i kierowniki ogary...pP - Czw 12 Maj, 2011 janusz ostatnio pokazał, że nie ma co się bać mocnych samochodów Janusz - Czw 12 Maj, 2011
Cytat:
janusz ostatnio pokazał, że nie ma co się bać mocnych samochodów
raczej fiesta rasta - Czw 12 Maj, 2011 Powianiem wpaść pP - Czw 12 Maj, 2011 fiesta to ja jestem dalej w szoku rasta - Czw 12 Maj, 2011 Zamiast być w szoku zacznij jeździć pum - Czw 12 Maj, 2011
pP napisał/a:
janusz ostatnio pokazał, że nie ma co się bać mocnych samochodów
gdyby tam tylko samochody były mocne to nie byłoby problemu
nie mówię że się nie da, ale tam już trzeba zapier... dobrze by było pogonić trochę hond rasta - Czw 12 Maj, 2011 Dokładnie nasz Track Day przy Lap Race to popierdziawka jeśli chodzi o napinkę i skill M - Czw 12 Maj, 2011 Dobra dobra, my nie walczymy o mistrza kosmosu Janusz - Czw 12 Maj, 2011
Cytat:
Dobra dobra, my nie walczymy o mistrza kosmosu
ja to w ogole bym był za wprowadzeniem na naszych pojezdzawkach zwykłych opon drogowych w sensie najlepsza możliwa to np prada tak żeby wszyscy na śmieciach jeździli
ale jak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. tak czy siak yarko masz baaardzo gruby setup samochodu... profi zawias, profi opona i pusty środek z tego co zrozumiałem będzie