jozekrj - Sob 07 Maj, 2011 Temat postu: Civic VII genKoleżanka sprzedaje swojego civika, warty polecenia jeżeli ktoś poszukuje sprawdzonego i doinwestowanego dupowozu
coś jej się capslock zaciął iQ - Sob 07 Maj, 2011 Niech ktos mi wytlumaczy co oznacza doinwestowane auto, bo to ostatnio chyba popularne sie zrobiloNiemy - Sob 07 Maj, 2011 Plastiki dookoła auta pięęękne jak dupka w innym temacie Jakarti - Nie 08 Maj, 2011 doinwestowane, okazja
markieting.
to oznacza dokladnie NIC jozekrj - Nie 08 Maj, 2011 doinwestowane to znaczy ze wszystko jest wymieniane na czas
co wcale nie jest takie oczywiste w naszym pięknym krajupP - Nie 08 Maj, 2011 doinwestowane=prawidłowo eksploatowane i wymiany na czas...
dla mnie doinwestowane jest saxo Łukasza jozekrj - Nie 08 Maj, 2011 ale tu mowa tyczy sie zwykłego dupowozu którym turlała się dziewczynaCartoon - Nie 08 Maj, 2011
pP napisał/a:
dla mnie doinwestowane jest saxo Łukasza
+1000Jacek - Nie 08 Maj, 2011 doinwestowana szeroka listwa...roj - Pią 13 Maj, 2011 no właśnie ja do tej pory spotykałem się z pojęciem "doinwestowane" zwykle w kontekście samochodów, w których zakres DOBRYCH modyfikacji zwykle przewyższał kilkukrotnie cenę samochodu. Ot, po prostu jak Wróbel mówił, że dobry czas miało doinwestowane GT to oznaczało, że z GT byla już buda tylko Walle - Pią 13 Maj, 2011 doinwestowane znaczy, że nie żal kasy było, aby z każdą pierdołą jeździć do mechanika i naprawiać, żeby wszystko było bum cyk cyk.EmerytRs2 - Pią 13 Maj, 2011 auto które ma wszystko wymieniane na czas itd. to dla mnie auto sprawne.
doinwestowane jest moje dzik - Pią 13 Maj, 2011 doinwestowane = duzo zainwestowalem w naprawy, ale i tak jest bezawaryjny
"JEDEN Z NAJMNIEJ AWARYJNYCH MODELI HONDY", ciekawe, ja rozumiem tak "ogolnie sie sypia, ale ten mniej"M - Pią 13 Maj, 2011
dzik napisał/a:
doinwestowane = duzo zainwestowalem w naprawy, ale i tak jest bezawaryjny
"JEDEN Z NAJMNIEJ AWARYJNYCH MODELI HONDY", ciekawe, ja rozumiem tak "ogolnie sie sypia, ale ten mniej"
To określenie jest nieprecyzyjne ponieważ nie określono ile dokładnie modeli się sypie.
Jeśli przyjąć że hondy są ogólnie bezawaryjne to zdanie oznacza nie mniej nie więcej tylko:
"jest to jeden z modeli hondy" co w sumie nie jest kłamstwem ale takim zagraniem pod publiczkę