wasq - Nie 03 Kwi, 2011 Temat postu: wyrazow 16.04.2011 sobotawitam wiec tak 16.04.2011 mam zarezerwowany tor wyrazow
mial to byc trackday klubu clio ale z clio zglosilo sie az 5 clio bedzie lap timer
zapraszam wszytkich chetnych kopiuje liste z KRC
1) -=wasq=- clio ala sport
2) Toxic clio sport
3) Kamil_GSI kadet gsi
4) Kteino ibiza (moze corveta)
5) pershing clio
6) krzysiekk subaryna gt/sti
7) leon clio sport
GeKo clio sport
9) Marcin volvo 940 turbo burbo
cena uzalezniona od liczby chetnych im wiecej tym taniej M - Nie 03 Kwi, 2011
wasq napisał/a:
mial to byc trackday klubu clio ale z clio zglosilo sie az 5 clio
Tia gdzieś to już widziałem Janusz - Nie 03 Kwi, 2011
M napisał/a:
wasq napisał/a:
mial to byc trackday klubu clio ale z clio zglosilo sie az 5 clio
Tia gdzieś to już widziałem
tja, za to na temat organizacji TD gdzie by tu robić ile razy w roku ze przydałby sie kalendarz stałych imprez itp to maja temat z mega doinwestowana ilością stron nawet go nie czytałem bo nie chciałem co poniektórym tłumaczyć jak sie organizuje dla nich TD, wiedza lepiej
ja niestety w ta sobotę pracuje wiec jak pojadę to pewnie z ytr w niedziele, ale jeszcze w sumie nic nie wiem wasq - Nie 03 Kwi, 2011 jak bede mial za malo ludzi to podzownie po lodzkich drifterach i przynajmniej sie pogapie na jazde bardziej bokiem michool_vt - Nie 03 Kwi, 2011 tylko posprzatajcie po sobie!
bo wielebny bart nam niedzielnego nabozenstwa nie odprawi jak bedzie syf wasq - Nie 03 Kwi, 2011 hehehe gumy z toru zlizywac nie bede anjas - Nie 03 Kwi, 2011 wstepnie rezerwuję termin... muszę tylko dogadać się z mikanem czy sobota czy niedzielawas79 - Nie 03 Kwi, 2011 niedziela Panie lepsza anjas - Nie 03 Kwi, 2011 no właśnie mnie niedziela średnio pasuje leon - Nie 03 Kwi, 2011 chłopaki .. come on 16.04 nie ma opierd... będzie zajebiście mi - Pon 04 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
ja niestety w ta sobotę pracuje wiec jak pojadę to pewnie z ytr w niedziele, ale jeszcze w sumie nic nie wiem
ooo właśnie. W niedzielę jest ytrc (rezerwacja - wiadomo!), wychodzi jakieś 40zł/osobę. zapraszam!anjas - Śro 06 Kwi, 2011 1) -=wasq=- clio ala sport
2) Toxic clio sport
3) Kamil_GSI kadet gsi
5) pershing clio
7) leon clio sport
GeKo clio sport
10) anjas/mikan (red ból prelude)
Komu ile wpłacić?wasq - Śro 06 Kwi, 2011 placimy na miejscu
cena hmmm nic nie zarabiam na tej imprezce tylko za sama oplate torowa
gosc za caly dzien krzyknal 800 zeta
czyli krotko mowiac tak kwota przez ilosc osob ktore sie zjawiaQukie - Czw 07 Kwi, 2011 1) -=wasq=- clio ala sport
2) Toxic clio sport
3) Kamil_GSI kadet gsi
5) pershing clio
7) leon clio sport
GeKo clio sport
10) anjas/mikan (red ból prelude)
11) Qukie Hąda co nie skręcaJakarti - Czw 07 Kwi, 2011 o ktorej start, o ktorej koniec?