saxorulez - Pon 10 Lip, 2006 Temat postu: hamownia u grabowskiego działa!!!!!hollla....
hamownia działa..
kiedy jedziemy????dzik - Pon 10 Lip, 2006 moze sobota? albo wieczor jakis.
gdzie w koncu ja uruchomil, na mineralnej?saxorulez - Pon 10 Lip, 2006 za godzine będę wiedział wszystko - bo chłopak zajęty był jak zadzwoniłem...
mnoże być sobota wieczoremDariano - Pon 10 Lip, 2006 tak sobota wieczorem ja tez chceLoko - Pon 10 Lip, 2006 i ja też, szkoda że tak daleko saxorulez - Pon 10 Lip, 2006 hamownia tam gdzie była.. na Malowniczej jeśli sie nie mylesaxorulez - Pon 10 Lip, 2006 Kto na hamownie w sobote wieczorem:
1.saxorulez
2.dariano
3.dzik - Pon 10 Lip, 2006 ja tez.
Malownicza? Jablonna?
Bo byla do tej pory na mineralnej, wczesniej w jablonnej ale jaka ulica nie pamietamMichał - Pon 10 Lip, 2006 1.saxorulez
2.dariano
3.Michał aka. mama lover
4.dziksaxorulez - Wto 11 Lip, 2006 na mineralnej jest jednak.. tam gdzie była na okęciu..Bad-i - Wto 11 Lip, 2006 pytanie bardziej techniczne, czy warto hamowac auto jezeli nie do konca jest wystrojone (boje sie ze moze cos sie stac jak bedzie go krecil na 5 do odciecia a tam mi brakuje paliwa) dodatkowo czy ma sprzet do pomiaru AFR?Anonymous - Wto 11 Lip, 2006 ile hamowanie??
bede miał porównanie na inercji dla poniedziałka bo u niego hamownia "podobno" zaniża o 15-30 kucy, sprawdzimy czy to prawda ;]saxorulez - Wto 11 Lip, 2006
Dz!k napisał/a:
bo u niego hamownia "podobno" zaniża
tylko podobno.. u Poniedziałka miałem 143KM u Grabowskiego też 143KM tylko kilka nm róznicy było.... chociaz w Unitronicu wykres pokazywał że jest lepiej w całym zakresie a u grabowskiego wg wykresu starcilem na dole - co jest bardziej realne przy ostrych wałkach...
hamowanie - 50PLN
bez AFR
nie wiem czy ma AFRDariano - Wto 11 Lip, 2006
Bad-i napisał/a:
pytanie bardziej techniczne, czy warto hamowac auto jezeli nie do konca jest wystrojone (boje sie ze moze cos sie stac jak bedzie go krecil na 5 do odciecia a tam mi brakuje paliwa) dodatkowo czy ma sprzet do pomiaru AFR?
Wydaje mi sie ze raczej hamowanie auta nie ma w tym przypadku sensu . Jesli braknie paliwa i sprzet nie wystrojony to do czego ci taki pomiar ??!!
Ale wpasc ci nie zaszkodzi oblookamy clio ty oblookasz nasze pazdzieże
Łukasz na ktora godzine sie ustawiłes??Anonymous - Wto 11 Lip, 2006 to ja moge jechać może potem jakiś spocik wyścigowy czy coś Dariano
w moim przypadku wyszło u poniedziałka 130 km płąsko od 2700 do 4600 i maks moment jakoś nisko oraz dostałem zaproszenie na strojenie a w vtg i mastersa 147 rośnie do 4500 a potem płąsko do odcięcia a moment większy niż u poniedziałka i bardziej płąski czyli tak jak powinno być i potem jak wkleiłem wykresy na streetracing to poniedziałek napisał ze jego hamownia zaniża o 15-30 kucy względem innych buahahaha padłem na cyce
EOT