Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Pozostałości po Saxofonie
Loko - Śro 09 Mar, 2011 Temat postu: Pozostałości po SaxofonieHeja mam kilka rzeczy do sprzedania, które zostały mi po sprzedaży saxo, a są to:
ori felgi 14 cali w bieli, na których są markgumy, dwa są eleganckie, a dwa słabe. 900 zł
zaciski ori z saxo pod tarczę 247 mm - 150 zł
skrzynia z uszkodzonym łożyskiem na wałku sprzęgłowym, reszta bebechów jest w niej okej, jeździła bez żadnych problemów do samej wymiany. - 500 zł
płyta pod silnik z Alu gruba - 400 złGrzesiek VTS - Śro 09 Mar, 2011 i Po saxo teraz czas na ........ CLIO arssss - Śro 09 Mar, 2011 Temat postu: Re: Pozostałości po Saxofonie
Loko napisał/a:
...sprężyny apexa - 120 zł...
ile krótsze niż ori?koma600 - Śro 09 Mar, 2011 Loko, daj foty tej płyty i napisz czy to z mocowaniami?Loko - Śro 09 Mar, 2011 Temat postu: Re: Pozostałości po Saxofonie
arssss napisał/a:
Loko napisał/a:
ile krótsze niż ori?
Katalogowo te sprężyny obniżają VTS'a o 25 mm, jednak u mnie po założeniu siadło więcej ok. 40 mm.
Tu ich fota:
Loko - Śro 09 Mar, 2011
koma600 napisał/a:
Loko, daj foty tej płyty i napisz czy to z mocowaniami?
Jutro zrobie foto płyty, mocowań nie ma, odjechały razem z autem.arssss - Śro 09 Mar, 2011 Loko, Wstępnie rezerwuję. Jutro dam znac czy biorę . Niemy - Czw 10 Mar, 2011 Loko wrzucisz zdjęcia tej płyty najlepiej z jakimś wymiarowaniem? zrobiłbym sobie taką na wzór arssss - Sob 12 Mar, 2011 PWLoko - Pon 14 Mar, 2011 Płyta wygląda tak:
Uploaded with ImageShack.usmisiek86electro - Pon 14 Mar, 2011 Temat postu: Re: Pozostałości po Saxofonie
Loko napisał/a:
arssss napisał/a:
Loko napisał/a:
ile krótsze niż ori?
Katalogowo te sprężyny obniżają VTS'a o 25 mm, jednak u mnie po założeniu siadło więcej ok. 40 mm.
Nie, arssss dał znać, ze bierze. Loko - Pon 14 Mar, 2011
fydi napisał/a:
lol, ile ta płyta ma grubości?
Nie mierzyłem suwmiarką ale ok 8 mm, chcesz kupić ze pytasz czy tylko jątrzysz ? Loko - Pon 14 Mar, 2011 Znalazłem jeszcze komplet gum do wahaczy, przednie tuleje lemfordera i tylne moog wszystko nówki. - 150 zeta za komplet.