HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011
Gaydek - Sob 22 Sty, 2011 Temat postu: HOTHatch.org track day Poznań 2011Panie i Panowie, 10.04.2011 r. (niedziela) odbędzie się track day pod szyldem hh.org - szkolenie ze Szwagierczakiem na Torze Poznań. Kto chętny, zdecydowany i gotowy ten jedzie z nami, nie ma, że boli, nie ma, że Poznań, nie ma to tamto. Ma to być impreza dla ogarniętych znajomych, którzy (1) chcieliby pojeździć po torze w Poznaniu i (2) "Poznania" się nie boją.
Plan jest taki: trening z instruktorem "na gokartach" (czyli na małej pętli) a później jazdy z instruktorem na dużej pętli. Chodzi o jazdę wyścigową - torową, wytknięcie błędów, cenne wskazówki. Chodzi o track day z instruktorem na prawym. Oczywiście nie liczyłbym na to, że każdy zaliczy indywidualne szkolenie ze Szwagierczakiem, bo najzwyczajniej w świecie nie będzie na to czasu, ale uważam, że każdy skorzysta. Z doświadczenia wiem, że będzie możliwość polatania po pełnej pętli bez żadnych ograniczeń. Oczywiście jeżeli nie okażemy się bandą frajerów, którzy zapomnieli przygotować auta.
Cena za taką imprezę w 2011 roku to 430,- zł od kierowcy (Szwagierczak twierdzi, że szkoli kierowców a nie samochody, więc jeżeli jest dwóch chętnych w jednym aucie, to każdy płaci za siebie). Proponuję do końca stycznia 200,- zł, a do końca lutego resztę - nie więcej niż 230,- zł. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, nerwową sytuację na koncie, to proszę o PW, prawdopodobnie uda się znaleźć jakieś rozwiązanie.
moje konto:
Piotr Gajda
mBank
75 1140 2004 0000 3202 3296 1487
ul. Osiedlowa 10
87-300 Brodnica
tytułem: hh.org, imię i nazwisko, nick z forum
przypominam:
do końca stycznia: 200,- zł
do końca lutego: reszta
Żeby nie było wątpliwości... szukamy tu chętnych wśród nie niebieskich. Jeżeli ktoś ma jakiegoś chętnego znajomego, to proszę o info.
Są chętni? Sprawdzam... i przypominam, że ilość miejsc jest ograniczona.Passenger - Sob 22 Sty, 2011 Ja na 100%
Może jakaś lista?
1. PassengerGaydek - Sob 22 Sty, 2011 Zapowiada się rodzinna impreza . Kto jeszcze?M - Sob 22 Sty, 2011 Doczepmy listę klubowąGotti - Sob 22 Sty, 2011 Ja jestem chętny i mam jeszcze jedną chętną osobę. Da się?KarQ - Sob 22 Sty, 2011 Ja już bez uczestnictwa bo brak czym, ale obecny
Ze dwie osoby ode mnie będą mogły uczestniczyć
Żeby nie było wątpliwości... szukamy tu chętnych wśród nie niebieskich. Jeżeli ktoś ma jakiegoś chętnego znajomego, to proszę o info.
Już widzę odpowiedź na moje pytanie.M - Sob 22 Sty, 2011 Karq co z cifem?KarQ - Sob 22 Sty, 2011 Umarł wtedy na Radomiu i nie opłaca się go reanimować. Dopiero teraz miałem czas, żeby to sprawdzić i decyzja zapadła.
Zostanie rozebrany na części, aby odzyskać co się da.
BTW, nie o tym temat Anonymous - Sob 22 Sty, 2011 a ja jak zwykle nie wiem co wtedy bede robil,moze sie jakies miejsce zwolni przed samą imprezą to wtedy przyjadeBart - Sob 22 Sty, 2011 Jak będzie rabarbar to ja się pojawię Janusz - Sob 22 Sty, 2011
KarQ napisał/a:
Umarł wtedy na Radomiu i nie opłaca się go reanimować. Dopiero teraz miałem czas, żeby to sprawdzić i decyzja zapadła.
przeciez hondy sie nie psujom!!
a tak serio co się ostatecznie wysrało, panewka??KarQ - Sob 22 Sty, 2011 Prawdopodobnie tak, jak silnik wypadnie z auta to się go rozbierze postaramy naprawić, ale auto już tak straciło na wartości, że wolę posprzedawać części w światku hondoym
Generalni i tak nie chcę już tego samochodu więc nie zależy mi na ładowaniu pieniędzy, których i tak już nie odzyskam.Barejka - Sob 22 Sty, 2011 KarQ, idziesz w 106/saxo?KarQ - Sob 22 Sty, 2011 Jeśli już to C2 VTS/Fiesta ST albo może Foka mk1 ST. Na razie sam nie wiem, nie potrzebuję w zasadzie drugiego auta, a czasu wolnego mam tak mało, że nie mam kiedy jeździć.
Ostatnio mocno wkręciłem się w zakup jakiegoś surowego 4x4, później pomyślałem o quadzie przeprawowym, ale znów brak czasu...
na razie mi przeszło.M - Sob 22 Sty, 2011 Kurcze szkoda, ale ja sie też z tym liczę że prędzej czy później coś poważnie pierdnie