Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - sprzedam uzywane fuldy extreme carat 225/55/16 

Anonymous - Pią 23 Cze, 2006 Temat postu: sprzedam uzywane fuldy extreme carat 225/55/16 cana 80 zl. codziennie jestem gliwice tychy mikolow katowice
												 Jakarti - Pią 23 Cze, 2006
  to byl powod dla ktorego sie tu zalogowales?    super. bez urazy ale nie wiedzialem, ze jestesmy tablica ogloszen. 

no i milo Cie poznac oczywiscie.
												 Anonymous - Pią 23 Cze, 2006
  nie dlatego. dlatego ze codziennie scigam sie z kims i moglbym o tym pisac poezje ale nie wiem jak sie tu przedstawiac zeby moc o tym pisac. a opony mam poprostu do sprzedania :552: 

[ Dodano: Sob 24 Cze, 2006 ]

i jakbym umial dodac zdjecie do profilu to moze ktoremus z Was skora by scierpla
												 Michał - Sob 24 Cze, 2006
  michal@internet.pl

dawaj fote którą chcesz wstawić to ja ci ją wstawie do profilu. Rozmawialismy wczoraj raze na gg .

pozdrow

ps. POWIAŁO CHŁODEM  
												 Niemy - Sob 24 Cze, 2006

| Darcyn napisał/a: | 	 		  | i jakbym umial dodac zdjecie do profilu to moze ktoremus z Was skora by scierpla | 	  

:551:
												 Loko - Sob 24 Cze, 2006
  ZIMNOOO!!!!  
												 Jakarti - Sob 24 Cze, 2006
  w kwestii formalnej - witamy sie w HYDEPARK / TU SIE WITAMY 

http://forum.hothatch.org...r=asc&start=600

a co do pisania o Twoich wyscigach to Michal pewnie CI powiedzial wszystko ale ogolnie najpierw sie przedstaw, opowiedz o furce, potem wykaz inwencja tworcza, a potem pewnie dostaniesz szersze uprawnienia. 

pozdr.
												 Niemy - Sob 24 Cze, 2006
  Jakarti widze ze znowu jechales mleko rozwozic zioom  
												 Anonymous - Sob 24 Cze, 2006
  ej mam nadzieje ze kolega darcyn to jakis wasz kolega.... oj mam taka nadzieje....
												 Jakarti - Sob 24 Cze, 2006
  na egzaminy kurwa... ciagle i bez konca.. mleka nie pijam    chyba, ze prosto od...
												 k-mart - Sob 24 Cze, 2006

| Darcyn napisał/a: | 	 		  

i jakbym umial dodac zdjecie do profilu to moze ktoremus z Was skora by scierpla | 	  

przyjacielem oraz realnym "firewallem" naszego forum jest pudzian   
												 saxorulez - Wto 27 Cze, 2006
  zamykam

ps. Przeproś i wyjdz Darcyn.

Michał

| 

|  

|