Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - zimy do punto 

k-mart - Pią 23 Cze, 2006 Temat postu: zimy do punto przegladajac fotki na dysku zupelnie zapomnialem ze mam jeszcze 4 sztuki 15" ktore kupilem do hgt na zime (tylko ze samochod mialem tylko 2 tygodnie).

marka jakas taka nijaka o ktorej nigdy nie slyszalem, VASKA

mysle ze na zime nie sa zle.

felgi nowe, nigdy nie montowane (dlatego ten zielony rand plastikowy na feldze). 

CHF 350.-             ~                850zl

Michał - Pią 23 Cze, 2006
  bardzo fajne, cena tyż.
												 anjas - Pią 23 Cze, 2006
  a jaki mają rozstaw śrub? i jak wygląda sprawa z przesyłką do PL? ile kosztuje?

właśnie zacząłem myśleć nad nowymi felaszkami - ale raczej do hondy...
												 Gotti - Pią 23 Cze, 2006

| anjas napisał/a: | 	 		  a jaki mają rozstaw śrub? i jak wygląda sprawa z przesyłką do PL? ile kosztuje?

właśnie zacząłem myśleć nad nowymi felaszkami - ale raczej do hondy... | 	  

Mam nadzieję że k-mart się nie obrazi - 4x98mm. 

Jeśli chodzi o przesyłkę to najlepiej dać komuś kto wiezie z CH do PL jakiegoś klamota, albo do autokaru.
												 anjas - Pią 23 Cze, 2006
  dzięki - niestety rozstaw śrub nie taki jak trzeba (nie wiedziałem jaki jest w HGTkach)

pozdro
												 k-mart - Pią 23 Cze, 2006

| Gotti napisał/a: | 	 		   	  | anjas napisał/a: | 	 		  a jaki mają rozstaw śrub? i jak wygląda sprawa z przesyłką do PL? ile kosztuje?

właśnie zacząłem myśleć nad nowymi felaszkami - ale raczej do hondy... | 	  

Mam nadzieję że k-mart się nie obrazi - 4x98mm. 

Jeśli chodzi o przesyłkę to najlepiej dać komuś kto wiezie z CH do PL jakiegoś klamota, albo do autokaru. | 	  

Jak smiales      hehe

Z przesylka jak gotti pisze - zawsze ktos jedzie przez kogos mozna podac.
												 Niemy - Pią 23 Cze, 2006
  Jakarti lap felaszki na zime  
												 Jakarti - Pią 23 Cze, 2006
  wzialbym je gdyby chociaz mi jezdzil samochod.. a tak cos czuje ze jak nie wyrzuce niedlugo kilka zer to bedize cud.. takze jesli wyjdzie super tanio to przemysle ale niestety to moze 5% szans na cos takiego..  :567:

| 

|  

|