Anonymous - Pi± 16 Cze, 2006 Temat postu: MS Germany 2006 cz.2glosowac bo to ciekawe kurde...
3 glosy na glowe. Glosowac zarowno sercem i rozumem! Kogo chcielibysmy widziec z pucharem i kogo prawdopodbnie zobaczymy...
[ Dodano: Nie 18 Cze, 2006 ]
wybrzeze goni argentyne i brazylie....hm.... ale chyba nie wyjdzie z grupy.... hm....saxorulez - Pon 19 Cze, 2006 anglia for me
zawsze im kibicuje ps - Pon 19 Cze, 2006 A gdzie Ghana??gaugan - Pon 19 Cze, 2006 qrczaki, pierwszy raz sie zgadzam z naszym dobroczynca
UK FOREVER!! :569:saxorulez - Pon 19 Cze, 2006 to masz plusa gaugan Anonymous - Pon 19 Cze, 2006 zapomnialem o ghanie kuĽwa.....
ale po tym jak do tej pory sie wszyscy zaprezentowali to mi sie najbardziej podobala argentyna i hiszpania.... zawsze ich lubilem ale w ostatnich meczach ostro przysupermenili....saxorulez - Pon 19 Cze, 2006 wszyscy klikaja na brazylie bo to pewniak..
klikajcie na wszystkich innych niż brazylia bo to sensu nie ma Jakarti - Pon 19 Cze, 2006 ja kliknalem na innych
ITALIA por siempre!! :569:Anonymous - Pon 19 Cze, 2006 chyba per sempre... ale widze ze Jakarti jest moim ziomem od hiszpanskiego... Hakarti Yo tambien hablo, desde anos... Hace anos casi todos los veranos pasaba en Espana... Y sobre el mundial, este proximo partido veo juntos con mi amigo de Costa Rica Oye!
no ale nie chwalac sie wloski tez mi nie obcy... zupelnie sie nie chwalac... Jakarti - Pon 19 Cze, 2006 naturalmente -pero yo hablo espanol un poco entiendo mucho, hablo poco hasta la vista hombre!! Anonymous - Wto 20 Cze, 2006 hmmm...yeah whatever... :550:saxorulez - Wto 20 Cze, 2006 uwaga jade fonetycznie - sprawdza sie wieczorem na plaży.. es tas mój głapa oj!Jakarti - Wto 20 Cze, 2006 estas muy guapa hoy ) bardzo ladnie saxorulez - Wto 20 Cze, 2006 hehe.. działa na hiszpanki.
wczoraj ładnie tunezja grała.. szkoda ze polegli.
Dzi¶ o 21 mamy fajny mecz!
Szwecja vs Anglia gruubo
stawiam na AngoliAnonymous - Wto 20 Cze, 2006 oczywiscie zapominajac o takim jednym meczu za dwie godziny....