wasq - Wto 09 Lut, 2010 Temat postu: mocowanie kubła clio IIwitam mam nastepuajce pytanko w jaki sposob ogarnialiscie u siebie mocowanie kubelka ???
mowa o clio II sport
dzieki pozdroGeKo - Wto 09 Lut, 2010 Ma być załącznikowo? Jak tak to poproś Jacka o foty, u niego jest zamontowane wg ostatnich obowiązujących przepisów.Rudello - Wto 09 Lut, 2010 u mnie spracoFreeMan - Wto 09 Lut, 2010 w clio jest na maxa dziwna podloga, dlatego najleszym rozwiazaniem jest zestaw taki jak u Rudego. o ile pamietam to wlasnie bylo Sparco.. minusem jest to ze przez ten zestaw fotel jest na podobnej wysokosci co fabryczny.wasq - Śro 10 Lut, 2010 wlasnie widzialem sparco ale na focie jakis taki z dupy obrazek daja i sie wydaje on mega prostacki
tez wlasnie myslalem o zakupie sparco
GEKO u Jacka tzn u kogo ?? jakie on ma mocowania skad i gdzie to kupic ???
zestaw sparco ma homo FIA wiec w kjs-ach mozna smigac
dzieki pzodroGeKo - Śro 10 Lut, 2010
wasq napisał/a:
GEKO u Jacka tzn u kogo ?
Mr Czajus.
@ 1st Nie ma czegoś tak jak mocowania homo FIA muszą być tylko zgodnie z załącznikiem.
Jacek ma wspwane pomiędzy progiem a tunelem zamknięte profile, które dodatkowo są przykręcone (tego wymagają najnowsze przepisy) Następnie samo mocowanie kubła, to albo kupujesz zestaw gotowych szyn, albo rzeźbisz z alu lub stali byle zgodnie z załącznikiem J. np mój fotel w 306 jest na customowych mocowaniach bo tylko tak się dało go odsunąć od klatki i dać niżej.wasq - Śro 10 Lut, 2010 mocowania juz mam tylko kwestia dokrecenia do budy
sparco niby sa FIA aproved Rudello - Czw 11 Lut, 2010
wasq napisał/a:
FIA aproved
jest taka naklejka
wasq napisał/a:
wlasnie widzialem sparco ale na focie jakis taki z dupy obrazek daja i sie wydaje on mega prostacki
Jak chcesz to moge zrobic lepsze fotowasq - Czw 11 Lut, 2010
Rudello napisał/a:
wasq napisał/a:
FIA aproved
jest taka naklejka
wasq napisał/a:
wlasnie widzialem sparco ale na focie jakis taki z dupy obrazek daja i sie wydaje on mega prostacki
Jak chcesz to moge zrobic lepsze foto
bede wdzieczny bo rozwazam dla siebie zakup takiego a dla pilota nie Rudello - Czw 11 Lut, 2010
wasq napisał/a:
bede wdzieczny bo rozwazam dla siebie zakup takiego a dla pilota nie
ta widzialem ale to uniwerslane ruchane a ja chce nieruchane pod model GeKo - Czw 11 Lut, 2010 Nie wiem jak ty ja tam lubie coś poruchać nawet w fotelu.wasq - Czw 11 Lut, 2010 do ruchania jest laguna w kombi