HydePark - Wolniejszy internet - szpiegostwo w sieci ?
Stf - Czw 21 Sty, 2010 Temat postu: Wolniejszy internet - szpiegostwo w sieci ? od jakiegoś miesiąca zauważyłem znacznie wolniej otwierające się niektóre strony - np. z filmami na yt, wrzucie, onet, czy nawet otwieranie się zdjęć w allegro/otomoto. Zauważyłem to na 3 niezależnych kompach/źródłach dostępu do netu. Yt ostatnio to jakaś masakra jest. Praktycznie nie mogę odtwarzać nic na bierząco - zawsze nie zdąży ściągnąć źródła coby filmidło poszło płynnie. Net mam od 2 - 4mb więc chyba takiej kupy nie powinno być ?
pP - Czw 21 Sty, 2010
ja nic takiego nie zauważyłem..no może Y2b, ale to raczej z przesilenia
Vlodarsky - Czw 21 Sty, 2010
Stf napisał/a: | od jakiegoś miesiąca zauważyłem znacznie wolniej otwierające się niektóre strony - np. z filmami na yt, wrzucie, onet, czy nawet otwieranie się zdjęć w allegro/otomoto. Zauważyłem to na 3 niezależnych kompach/źródłach dostępu do netu. Yt ostatnio to jakaś masakra jest. Praktycznie nie mogę odtwarzać nic na bierząco - zawsze nie zdąży ściągnąć źródła coby filmidło poszło płynnie. Net mam od 2 - 4mb więc chyba takiej kupy nie powinno być ? |
wpadł Ci pewnie jakiś wirus z tube8
pP - Czw 21 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a: | Stf napisał/a: | od jakiegoś miesiąca zauważyłem znacznie wolniej otwierające się niektóre strony - np. z filmami na yt, wrzucie, onet, czy nawet otwieranie się zdjęć w allegro/otomoto. Zauważyłem to na 3 niezależnych kompach/źródłach dostępu do netu. Yt ostatnio to jakaś masakra jest. Praktycznie nie mogę odtwarzać nic na bierząco - zawsze nie zdąży ściągnąć źródła coby filmidło poszło płynnie. Net mam od 2 - 4mb więc chyba takiej kupy nie powinno być ? |
wpadł Ci pewnie jakiś wirus z tube8 |
Barejka - Czw 21 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a: | Stf napisał/a: | od jakiegoś miesiąca zauważyłem znacznie wolniej otwierające się niektóre strony - np. z filmami na yt, wrzucie, onet, czy nawet otwieranie się zdjęć w allegro/otomoto. Zauważyłem to na 3 niezależnych kompach/źródłach dostępu do netu. Yt ostatnio to jakaś masakra jest. Praktycznie nie mogę odtwarzać nic na bierząco - zawsze nie zdąży ściągnąć źródła coby filmidło poszło płynnie. Net mam od 2 - 4mb więc chyba takiej kupy nie powinno być ? |
wpadł Ci pewnie jakiś wirus z tube8 |
albo xvideos
M - Czw 21 Sty, 2010 Temat postu: Re: Wolniejszy internet - szpiegostwo w sieci ?
Stf napisał/a: | od jakiegoś miesiąca zauważyłem znacznie wolniej otwierające się niektóre strony - np. z filmami na yt, wrzucie, onet, czy nawet otwieranie się zdjęć w allegro/otomoto. Zauważyłem to na 3 niezależnych kompach/źródłach dostępu do netu. Yt ostatnio to jakaś masakra jest. Praktycznie nie mogę odtwarzać nic na bierząco - zawsze nie zdąży ściągnąć źródła coby filmidło poszło płynnie. Net mam od 2 - 4mb więc chyba takiej kupy nie powinno być ? |
wejdz na numion.com i zbadaj sobie transfery, wklej tutaj.
Jesli są jakies duze problemy to zglos to providerowi i jako argument wklej wynik z numiona.
k-mart - Czw 21 Sty, 2010
moze ruscy ukradli, huy wie!
|
|
|