anjas - Sob 16 Sty, 2010 Temat postu: VIN HondaMam prośbę, potrzebuję sprawdzić VIN Hondy, kupionej w PL.
Czy ktoś może pomóc w tej kwestii? Ma kogoś znajomego w Hondzie?Barejka - Sob 16 Sty, 2010 anjas, dopiero w poniedzialek znajomy moze sprawdzic anjas - Sob 16 Sty, 2010 jasne, jasne... nie spodziewałem się nawet, że w niedziele ktoś to ogarnie.
Poniedziałek będzie jak najbardziej OK.PiTT - Sob 16 Sty, 2010 jaka Honda? coś się szykuje? Barejka - Sob 16 Sty, 2010 anjas, to zapodaj Vina na PW jutro albo dzis anjas - Sob 16 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
jaka Honda? coś się szykuje?
niedrogie 4x4
Barejka napisał/a:
anjas, to zapodaj Vina na PW jutro albo dzis
jasne, podeślę na priv, jeśli sprawdzenie to nie problem k-mart - Sob 16 Sty, 2010 nsx type r haldexAnonymous - Sob 16 Sty, 2010 Andrzejku ja mam w auto plazie jak coś to dzwon do mnie w pon.anjas - Sob 16 Sty, 2010
Marcel 08 napisał/a:
Andrzejku ja mam w auto plazie jak coś to dzwon do mnie w pon.
ok, wielkie dzięki, w razie czego będę dzwonił... a do Was (ze wskazaniem na Barta) i tak muszę wpaść na wymianę klocków w clio... Tym razem tył .carlose - Sob 16 Sty, 2010 a czy honda ma ogólną bazę by sprawdzić stan serwisowania danego samochodu ?anjas - Sob 16 Sty, 2010
carlose napisał/a:
a czy honda ma ogólną bazę by sprawdzić stan serwisowania danego samochodu ?
podobno, jeśli była kupiona i serwisowana w PL to da się sprawdzić.carlose - Nie 17 Sty, 2010 no to fajnie, bo np nissan nie ma czegoś takiego, a mazda dopiero sprzedana po 2006 GeKo - Nie 17 Sty, 2010 Szczerze dziwi mnie to, Renualt ma taką możliwość co najmniej od 2000r. A przynajmniej w moją poprzednią renówkę dało się zajrzeć do tego roku.anjas - Nie 17 Sty, 2010 ta honda jest z 2000r. więc zobaczymy co się da sprawdzić.Bart - Nie 17 Sty, 2010 ta honda jest z 2000r. więc zobaczymy co się da sprawdzić.