1.6 16V 120 km
Przebieg ok 120 tys km.
Regularnie serwisowany (faktury na czesci)
Zadbany
Bezwypadkowy (prosta buda)
Felgi aluminiowe i stalowe wraz z oponami
Cena dla hh.org 17.000 tys zl (do niewielkiej negocjacji)
kontakt 512 374 247
w samochodzie nie działa abs uwalone czujniki reszta wszystko śmiga z przodu są odpryski na zderzaku i masce od kamieni jeśli ktoś chce więcej szczegółów to telefonicznie wszystko wyjaśnię
fajnie jakby auto trafiło do jakiegoś miłośnika hh k-mart - Czw 14 Sty, 2010 bardzo ladna sztuka, ogladalem kiedys u Besztaka, zostawiles na jakis serwis ŁukaszS3 - Czw 14 Sty, 2010 jakie plany po sprzedaży? Stf - Czw 14 Sty, 2010 nie bierz tego do siebie polll ale czy ty na prawdę chcesz sprzedać to auto ?polll - Pią 15 Sty, 2010 k-mart, Twoj Tata je tez ogladal kiedys na torze mowil to samo milo mi to slyszec o pechotke dbalem jak tylko moglem
ŁukaszS3, latac sluzbowym x5 a pod koniec roku kupic zabawke nie wiem co to bedzie ale ok 200 km i albo oska albo 4x4
Stf, tak odkad mam sluzbowe auto nie mam czasu jezdzic tym i stoi sobie troche na parkingu troche w garazu
szkoda mi jej ale bez sensu aby to auto stalo.Ryba - Pią 15 Sty, 2010 Bezwypadkowy (prosta buda)
Nie wiem dlaczego wszystkie ladne s16tki sprzedaja sie po tym jak kupilem VTSA
Najpierw Tomeckiego, teraz Twoja CHRZANEK - Pią 15 Sty, 2010 2003 to ostatni wypust...
Gdybym miał 17Kpln to bym kupił...
... a potem przemalował na męski kolor GeKo - Pią 15 Sty, 2010 polll, Jak finanse to nie problem, to zostaw furę i zbuduj męski silnik Saxorulez przetarł szlak, więc powinno pójść łatwiej.vitesse - Pią 15 Sty, 2010
Ryba napisał/a:
Bezwypadkowy (prosta buda)
Nie wiem dlaczego wszystkie ladne s16tki sprzedaja sie po tym jak kupilem VTSA
Najpierw Tomeckiego, teraz Twoja
własnie o Tobie pomyslalem jak zobaczylem ogloszenie zapytaj polla moze wymiana z doplata z Twojej strony albo tez sprzedaj polll - Pią 15 Sty, 2010 CHRZANEK, dokladnie ten kolor ale trudno meskich nie bylo
GeKo, hehehe nie lubie dlubac uznaje serie jakos w weekend porobie aktualne fotki polll - Nie 17 Sty, 2010 http://106.rajdowiec.pl/ aktualne fotkik-mart - Nie 17 Sty, 2010 srodek jednak o niebo ladniejszy w tych nowszych modelach.
Technicznie to sie czyms roznie od rocznikow do 99?polll - Nie 17 Sty, 2010 chyba tylko zegary jesli chodzi o środek saxorulez - Nie 17 Sty, 2010 k-mart,
silnik po 2000 zaczął spełniać normę EURO4 wiec ma recylkulcję spalin, inny komputer i dwie sondy lambdamartin.h - Nie 17 Sty, 2010 Tak z ciekawości zapytam, czy te znaczki przyklejone do deski rozdzielczej odciskają ładne 106 i GTI na twarzy w przypadku wystrzału poduszki?