ja kiedyś u PePego obcinałem wydech w jego czarnej furmance... jeśli to takie proste jak tamto to ja się piszę KonradMK - Pią 08 Sty, 2010 podpisujemy umowę na wykonanie prac zgodnie z kodeksem prawa cywilnego i jedziesz.Vlodarsky - Pią 08 Sty, 2010 KonradMK,
z zastrzeżeniem, że robisz to na swoją odpowiedzialność , że tne jak leci i nie patrzę na podsufitki, plastiki itd
umowę sporządzamy przy notariuszu i jako załącznik muszą być Twoje badania psychiatryczne
WSZYSTKO JEST DO ZAŁATWIENIA Anonymous - Pią 08 Sty, 2010 jakiego kuwa diaksa??chodzi ci o kątówke,gumówke??Anonymous - Pią 08 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
ktoś inny? ktokolwiek?
jeszcze będziesz Mnie prosił KonradMK - Pią 08 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
KonradMK,
z zastrzeżeniem, że robisz to na swoją odpowiedzialność , że tne jak leci i nie patrzę na podsufitki, plastiki itd
umowę sporządzamy przy notariuszu i jako załącznik muszą być Twoje badania psychiatryczne
WSZYSTKO JEST DO ZAŁATWIENIA
jasne. teraz na serio. są 2 opcje:
1. wycinamy całą część dachu
2. zostawiamy pasek połączenia między tyłem a przodem na środku
ad.1. Jak wzmocnić budę żeby nie pękła?
ad.2. Jak zrobić żeby nie wyglądało jakby gryfin robił interes życia?Jakarti - Pią 08 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
ad.2. Jak zrobić żeby nie wyglądało jakby gryfin robił interes życia?
sprzedac Anonymous - Pią 08 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
ad.1. Jak wzmocnić budę żeby nie pękła?
Pół klatka , czyli Nie cała klata , jak wyciskasz , tylko poł , czyli jedna ręka
pracuje druga odpoczywa jak przy klepaniu
KonradMK napisał/a:
2. zostawiamy pasek połączenia między tyłem a przodem na środku
Chyba nie bo dach będzie przeciekał Misiek_lbn - Pią 08 Sty, 2010 kondziu, zostaw na środku pasek i kup daszki od 100nxa, supry starej czy czegoś, założysz to może się nie złamie, a jak będziesz wyjmował je, to jeździj tylko po równych drogach !! Vlodarsky - Pią 08 Sty, 2010 KonradMK,
Jezusie Ty mówisz poważnie o tym....
Kondziu kup sobie inny samochód poprostu !! będzie po problemie.Loko - Pią 08 Sty, 2010 Ja pierdole martin.h - Pią 08 Sty, 2010 Kondziu konstruktor