pP - Śro 30 Gru, 2009 Temat postu: EKOCab TaxiMój kolega wymyślił coś takiego i uruchomił w Warszawie.
Taksi 1.20/km.. małe fajne samochodziki (uno, matiz, fabia itp)
Generalnie jestem tego zdania, ze jak wychodze o 5 rano zturlany to mam gdzieś czy pojade tico czy marolem..ważne żeby do dużego pokoju!
polecam!!martin.h - Śro 30 Gru, 2009 Czy te 1,20/km to także w nocy, bo jeśli tak to ceny są strasznie niskie tymbardziej jak na Wa-wę
EDIT:
Dobra wszedłem na stronę i sam sobie odpowiem, wcale nie jest tak tanio Gaydek - Śro 30 Gru, 2009 Kolega buchnął Jackowi tę figurę, logo, czy jak to nazwać .kubas - Śro 30 Gru, 2009
Gaydek napisał/a:
Kolega buchnął Jackowi tę figurę, logo, czy jak to nazwać .
hehehhe racja http://www.f1art.pl/nox - Śro 30 Gru, 2009 Motyw jest dosyć często spotykany jakieś czeskie studio filmoe ma wręcz identyczne logo jak z jacka.mi - Śro 30 Gru, 2009 też zerżnęli! Chamstwo się szerzy i szarlataneria! MoRToN - Śro 30 Gru, 2009 A oddają telefony ?Greg - Śro 30 Gru, 2009 Pomysł dobry!
Mam dwie uwagi.
1. Na stronie jest coś takiego: "EKOlogicznie dla świata" - nie sądzę aby Uno czy Matiz spełniały kryterium ekologiczności.
2. Zgadzam się że jest wielu klientów których nie obchodzi to, czy jadą zalani w trupa mercedesem czy uno. Natomiast np. ja się boję jeździć z taksówkarzami (ogólnie), a tym bardziej z tymi którzy mają starego, rozklekotanego rzęcha bez zawieszenia i hamulców. I umiejętności.
Wypróbuje przy okazji
Są zniżki dla forumowiczów? Vlodarsky - Śro 30 Gru, 2009
Greg napisał/a:
Są zniżki dla forumowiczów?
podobno nie ale można porannego pawia puścić na siedzenie w gratisie
Pomysł fajny ale powinni mieć Lupo 3L i tego typu pojazdy i jeździć za 1zł GeKo - Śro 30 Gru, 2009 Lupo 3L w gazie Może wtedy by się dalo za 1zł jeździć.martin.h - Śro 30 Gru, 2009 Lupo jest lekkie to można przerobić na pedały Vlodarsky - Śro 30 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
Lupo 3L w gazie Może wtedy by się dalo za 1zł jeździć.
3l na 100km to daje nam 12zł na paliwo
100km po 1zł daje nam 100zł zarobku
podatki można ominąć
serwis odchodzi bo niemieckie i japońskie auta się nie psują więc generalnie 88 zł na czysto po każdych 100 km pP - Śro 30 Gru, 2009 pomysł z pedałami mi się podoba..wisada majk o 6 do lupa na pedały.. a kierowca: "to co pedałujemy.."??