Anonymous - Pią 25 Gru, 2009 Temat postu: Potrzebuje opinii n/t 4Runner90-95 2.4 / 2.5 / 3.0 Turbo Diesel .... ma ktoś jakąś wiedzę, ale poważnie Bart - Pią 25 Gru, 2009 http://www.tlc.org.pl/viewforum.php?f=16Anonymous - Pią 25 Gru, 2009 a znajdziesz najważniejsze informacje jak ci się nudzi Bart - Pią 25 Gru, 2009 Tede kiedyś miał 4runnera Maciusiowy - Pią 25 Gru, 2009
bart napisał/a:
Tede kiedyś miał 4runnera
wszystko juz wiemy, można zamknąć mi - Pią 25 Gru, 2009 kiedyś zlałem sejem wybebeszonym 4runnera na mieście. I to koniec mej wiedzy na ten temat.Marek23 - Pią 25 Gru, 2009 Ja jechalem takim na akcje wyciagania Outbacka z lasu. Slabo to sobie w terenie radzilo, tyle z mojej strony.PiTT - Pią 25 Gru, 2009 podpinam się pod pytanie Marcela
chętnie posłucham nt. 4Runnera, Patrola, Pajero i reszcie podobnych
co z Explorerem?martin.h - Pią 25 Gru, 2009 Patrol z lat 90-tych (ten przed GR'em) to prawdziwy hardcore'owiec. Rama, sztywne mosty itp. rozwiązania powodują, że auto się nie prowadzi na drodze, o komforcie też można pomarzyć. Za to w terenie to klasa sama w sobie obok Defendera i starego Pajero (tego na ramie). Explorer i 4runner to bardziej ucywilizowane terenówki.k-mart - Pią 25 Gru, 2009 moj stary mial dawno temu patrola 92', 2.8td. Cyknal bankowo 400tys km, w sumie fajny sprzet byl, ale nie jechal. Trzeba bylo sie rozpedzic do 160kmh i tak juz jechac martin.h - Pią 25 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
moj stary mial dawno temu patrola 92', 2.8td.
Jak byłem w podstawówce to znajomy ojca zrobił nam kiedyś kulig takim Patrolem, Ze 20 sanek plus prędkości rzędu 70-80 km/h
Silnik może i słaby, ale do jazdy w terenie wystarcza, a pozatym jest bardzo trwały i niezniszczalny.k-mart - Pią 25 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
k-mart napisał/a:
moj stary mial dawno temu patrola 92', 2.8td.
Jak byłem w podstawówce to znajomy ojca zrobił nam kiedyś kulig takim Patrolem, Ze 20 sanek plus prędkości rzędu 70-80 km/h
Silnik może i słaby, ale do jazdy w terenie wystarcza, a pozatym jest bardzo trwały i niezniszczalny.
bylem jeszcze dzieckiem, gdzies w okolicach szczawnicy / kroscienka co roku robilismy sobie takie mini cameltrophy po lasach
silnik ma tylko 115KM, za to przelozenia sa takie, ze to auto jedzie tak samo z laweta i samochodem na niej, jak bez. Czyli wolno Bad-i - Sob 26 Gru, 2009 temat z doopy jak ten o napisie z oswiecimia. 4runner nie jezdzi tak samo jak nie skreca. Sorry ale oprocz faktu ze idzie rowno z 4.8i w x5 to nie ma plusowszymlorek - Sob 26 Gru, 2009 Raz na jakiś czas bujam się po okolicznych pagórkach patrolem GR krótkim 3d 2.8td i w terenie sprawuje sie to bardzo fajnie.
Na codzień ciąga za sobą przyczepę z podnośnikiem koszowym, z nia czy bez niej pali okolice 15litrow ropy, jeżeli potrzebujesz takiego auta do pracy to jest to genialny wybór.
Jeżeli ma to być auto na codzien to zarówno patrol jak i 4runner ze względu na poziom generowanego hałasu, hujowy środek i koszta utrzymania są całkowitym niewypałem, jeżeli natomiast potrzebujesz auto do ciagania lawety - kup busa, będzie dodatkowo mógł w środku wozić gratyAnonymous - Sob 26 Gru, 2009 kupel mial 4runnera,ostro upala u terenie i nie mam tu na mysli jazdy po lesnych drogach,ale prawdziwy hard kor,auto bylo podniesione,wyciągarka,sZmery bajery,wytrzymało u niego 1,5 roku zanim padły mosty i skrzynia,musi to byc pancerne bo inne auta wytrzymywaly u niego max 1 rok,silnik 2,4 na drodze nie jedzie wogole ,gorzej niz stary dostawczak,gorke widzi zanim sie zacznie,ale w terenie na reduktorze daje rade,nie wiedzialem ze pod takie gory wogóle mozna podjechac