To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Przebranie...

qbus - Czw 24 Gru, 2009
Temat postu: Przebranie...
Sprawa wyglada tak w tym roku sylwester w klimatach roznych dziwnych i w ogole. Nigdy nie uczestniczylem w "balu przebierancow" wiec wlasciwie nie wiem z czym to sie je. Kupowac kostiumu nie chce na 1 raz bo to troche bez sensu wyrzucenie pieniedzy w bloto (jak start w rajdzie Dakar:) ) uczesniczyl ktos moze w czyms takim? ma jakies pomysly jak mozna sie tanio i efektownie przebrac? moze ktos ma na wypozyczeniu jakis stroj? dzialaja takie wypozyczalnie np w krk? w sumie tyle. pozdro. :)
Anonymous - Czw 24 Gru, 2009

http://tinyurl.com/yhkxjf2

a konkretniej np.: http://www.ilcarnevale.kr...id=25&Itemid=61

martin.h - Czw 24 Gru, 2009

Wypożyczalni strojów jest wszędzie pełno, w Krk pewnie jest ich z kilkanaście. Zawsze też możesz powyciągać jakieś stare szmaty i przebrać się za lumpa (do tego ćwiarteczka albo winko do kieszeni i przebranie idealne) :D
fydi - Czw 24 Gru, 2009

qbus napisał/a:
(jak start w rajdzie Dakar:) )

chcesz dostać świąteczna latare?

można wypożyczać z teatrów, ale może być ciężko teraz

qbus - Czw 24 Gru, 2009

za co latare... traktuj moja wypowiedz doslownie.

igoriq yes sure patrzylem na to, nie mysl ze zaczalem szukanie od zalozenia watka na forum poprostu licze na jakies dodatkowe uwagi tudziez pomysly jak ten Martinowy :)

Anonymous - Czw 24 Gru, 2009
Temat postu: Re: Przebranie...
qbus napisał/a:
Sprawa wyglada tak w tym roku sylwester w klimatach roznych dziwnych i w ogole. Nigdy nie uczestniczylem w "balu przebierancow" wiec wlasciwie nie wiem z czym to sie je. Kupowac kostiumu nie chce na 1 raz bo to troche bez sensu wyrzucenie pieniedzy w bloto (jak start w rajdzie Dakar:) ) uczesniczyl ktos moze w czyms takim? ma jakies pomysly jak mozna sie tanio i efektownie przebrac? moze ktos ma na wypozyczeniu jakis stroj? dzialaja takie wypozyczalnie np w krk? w sumie tyle. pozdro. :)

to chyba PiTT ma przebranie pirata , z drewniana nogą i papuga na ramieniu ;)

Bart - Czw 24 Gru, 2009

moim zdaniem przebieranie się w jakieś dziwne stroje po prostu nie przystoi!
ŁukaszS3 - Czw 24 Gru, 2009

qbus idziesz do pierwszego lepszego lumpeksu i kupujesz szary prochowiec na wagę za mniej niż 10zł! Dżinsy lub czarne gacie w kantkę pewnie masz, do tego biała koszula plus jakieś eleganckie buty. Białe rękawiczki też nie problem i dobrze by się przydał cienki krawat tzw. "śledź". Szary kapelusz też pewnie nie problem pożyczyć jeśli nie masz a z gazetów to wystarczy lupa :) I kogo to przebranie jest?

INSPEKTOR GADŻET :D

[img][/img]

[img][/img]

Tutaj już po tuningu (parę głębszych i z klamką)

Ja tak zrobiłem i przebranie było jednym z najlepszych na imprezie :D

Przebranie było tanie i oryginalne. Generalnie takie imprezy są mistrz! A możesz się przebrać np za:

-alfonsa
-Forrest Gump
-górnika
-geja :P

Pomysłów jest w pizdu :rotfl:

Barejka - Czw 24 Gru, 2009

qbus, ja mysle ze prawdziwy hothatchowiec powinien pokazac sie w takim stroju plus kask oczywiscie :]

qbus - Czw 24 Gru, 2009

taki stroj mam jednak jest zbyt drogi zeby isc sie w nim na impreze :)
Loko - Pią 25 Gru, 2009
Temat postu: Re: Przebranie...
qbus napisał/a:

Działają wypożyczalnie, na pewno też można wypożyczać stroje w teatrach. Czasami zajebiście sprawdza się też zejście do piwnicy i przegrzebanie jakichś mega starych ciuchów :D Albo właśnie tak jak powyżej, lumpeks, stare ciuchy są najlepsze na przebranie. :pom:

GeKo - Pią 25 Gru, 2009

Całkiem nieźle robi też przebranie za kobietę :)
M - Pią 25 Gru, 2009

GeKo napisał/a:
Całkiem nieźle robi też przebranie za kobietę :)

niestety w obecnych czasach jest obawa ze ktos Cie w zwiazku z tym wyrucha ;D ;D

Marek23 - Pią 25 Gru, 2009

:rotfl:
Maciusiowy - Sob 26 Gru, 2009

Loko napisał/a:
Działają wypożyczalnie, na pewno też można wypożyczać stroje w teatrach.

teatr to chyba najlepsze wyjście...ale pamiętaj nie za kobietę :rotfl: