HydePark - Gdzie pracuje Mick i czy podrywa koleżanki z przedszkola anj
PiTT - Czw 17 Gru, 2009 Temat postu: Gdzie pracuje Mick i czy podrywa koleżanki z przedszkola anj załóż konto internetowe
ja już bym nie mógł chodzić do banku żeby definiować każdy przelew... brr
ŁukaszS3 - Czw 17 Gru, 2009
PiTT napisał/a: | załóż konto internetowe
ja już bym nie mógł chodzić do banku żeby definiować każdy przelew... brr
|
Na szczęście oni dzwonią do mnie ja tylko sprawdzam co jest nie tak a babka wprowadza zmiany i nie muszę tam jechać... Ale prawda muszę sobie konto założyć... Na razie nie mam co tam trzymać bo nie ma tam pozycji "kute tłoki" albo "wałki Cat Cams"
Mick - Pią 18 Gru, 2009
ŁukaszS3 napisał/a: |
Na szczęście oni dzwonią do mnie ja tylko sprawdzam co jest nie tak a babka wprowadza zmiany i nie muszę tam jechać... |
Matko...
nie wiem co powiedzieć... zajmuje się bezpieczeństwem informacji i taka sytuacja, że pracownik banku wprowadza przelew, którego Ty nie podpisujesz jest to tzw fraud...
oczywiście załóż sobie konto internetowe, każdy bank już takowe oferuje (nawet mój), przelewy darmowe i nie musisz nigdzie jeździć i podpisywać przelewów, stać w kolejkach itd...
a na pewno będzie znacznie bezpieczniej niż pani poprawi cyferkę i wyśle przelew...
anjas - Pią 18 Gru, 2009
Mick napisał/a: | każdy bank już takowe oferuje (nawet mój) |
MickBank?
Bart - Pią 18 Gru, 2009
w skrócie mBank
Mick - Pią 18 Gru, 2009
bart napisał/a: | w skrócie mBank |
siiii
anjas - Pią 18 Gru, 2009
a ja słyszałem, że Ty w tym "mBanku" moje koleżanki z przedszkola wyrywasz
Michał - Pią 18 Gru, 2009
a ja słyszałem że polbank
anjas - Pią 18 Gru, 2009
Michał napisał/a: | a ja słyszałem że polbank |
oj tam, nie ważne... jedna żydowsko-masońska drużyna!
Bart - Pią 18 Gru, 2009
moja loża prowadzi konta w mBanku!
znajomy cyklista również
anjas - Pią 18 Gru, 2009
A koleżanka mnie też wypytywała skąd się znamy... Powiedziałem, że z jednego gejowskiego klubu
A z tym puknięciem jednej laski to niezłe... ale znając ją to mogła to kupić. Żeby się tylko nie okazało, że ona jest wspólnym mianownikiem *
* to oczywiście tylko glupi, nie majacy żadnego oparcia w rzeczywistości żart
Mick - Sob 19 Gru, 2009
kurde, dobry temat założyliście
Oczywiście i tak się nie dowiecie gdzie na prawde pracuje
Andrzeju, będziem ją trzyać w niepewności, niech myśli, że w gejowskim klubie pukaliśmy we 2 tą sama panienkę
a była nią własnie ona
|
|
|