To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - OGROMNA PROSBA

Bad-i - Pią 11 Gru, 2009
Temat postu: OGROMNA PROSBA
Panowie, pytam tez tutaj bo musze poruszyc wszystkie sznurki.

Czy ktos z Was ma kogos kto albo lata, albo bedzie leciel z Chicago do Polski przed swietami?

Potrzebuje przewiesc male pudełeczko - stawiam duza flache

Mick - Pią 11 Gru, 2009
Temat postu: Re: OGROMNA PROSBA
Bad-i napisał/a:

Potrzebuje przewiesc male pudełeczko

powiem tak... jeśli nie ma tam żadnej broni, narkotyków ani zwłok, to chyba dało by radę.
Prawdopodobnie będzie lecieć ktoś znajomy, ale to muszę najpierw zadzwonić i się upewnić.

Bad-i - Pią 11 Gru, 2009
Temat postu: Re: OGROMNA PROSBA
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:

Potrzebuje przewiesc male pudełeczko

powiem tak... jeśli nie ma tam żadnej broni, narkotyków ani zwłok, to chyba dało by radę.
Prawdopodobnie będzie lecieć ktoś znajomy, ale to muszę najpierw zadzwonić i się upewnić.

nie ma broni - chodzi o zegarek. Niestety ze wzgledu na clo i obawe ze sie "zgubi" nie moge go wyslac jakimkolwiek serwisem kurierskim (ubezpieczenie paczki wiaze sie z cłem)

bede bardzo wdzieczny to coś jakby mieć Insignie bez starań lub EVO ze stanów ;) - tyle ze musze go sciagnąc do świąt :/ (innymi słowami bardzo ważne dla mnie)

Mick - Pią 11 Gru, 2009

tylko może być problem z pudełkiem... bo jeśli bez to nie ma problemu, jak w pudełku to mogą w polsce chcieć dać na cło...
Bad-i - Pią 11 Gru, 2009

Mick napisał/a:
tylko może być problem z pudełkiem... bo jeśli bez to nie ma problemu, jak w pudełku to mogą w polsce chcieć dać na cło...

bez przesady, zakłada osoba zegarek na reke a pudełko wkłada do torby. Na zakup dla siebie cła nie wrzucą. Co wiecej, osoba ktora wraca normalnie chyba nigdy nie jest tak kontrolowana ;)

Daj znac jakbys cos wiedział bo szukam wszystkich opcji.

itr 911 - Pią 11 Gru, 2009

No szkoda, że wczoraj nie zapodałeś na forum bo właśnie wczoraj przyleciała moja sistra z Chicago i napewno by nie było proplemu zabrać tego rolexa :faja:
Bad-i - Pią 11 Gru, 2009

itr 911 napisał/a:
No szkoda, że wczoraj nie zapodałeś na forum bo właśnie wczoraj przyleciała moja sistra z Chicago i napewno by nie było proplemu zabrać tego rolexa :faja:

Niestety wczoraj nic by nie dało, Seiko bedzie do odbioru we wtorek/środe.

Licze ze przy tylu znajomych tu i tam znajdzie się chodz jedna osoba przylatująca z Jackowa na Pragę :]

saxorulez - Pią 11 Gru, 2009

Bad-i,

spróbuj na facebooku

Bad-i - Pią 11 Gru, 2009

saxorulez napisał/a:
Bad-i,

spróbuj na facebooku

ale co mam sprobować?? nikt z moich znajomych nie wraca w tym terminie. Przylatuje przyjaciołka ale 28go a to musi byc na 24go juz u mnie.

saxorulez - Pią 11 Gru, 2009

ok.. to nie próbuj.
Bad-i - Pią 11 Gru, 2009

saxorulez napisał/a:
ok.. to nie próbuj.

Łukasz sorry ale nie rozumiem Twojej propozycji. NO chyba ze na facebooku sa jakies dodatkowe funkcje o ktorych nie wiem

Marek23 - Pią 11 Gru, 2009

Ja jestem w Colorado do20... Jak mi go tu wysla, to z nim przylece 21, 22 Ci wysle, masz 23... Pozyczysz potem gt na swieta i nie ma o czym mowic.
anjas - Sob 12 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Ja jestem w Colorado do20...

no tak, bo o 21 zamykają...

http://www.kolorado.com.pl/sale1.php?sth=kolorado

;D

Marek23 - Sob 12 Gru, 2009

anjas napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ja jestem w Colorado do20...

no tak, bo o 21 zamykają...

http://www.kolorado.com.pl/sale1.php?sth=kolorado

;D

HAHA, to mnie nakryles... Fajne dziewczynki tam mozna spotkac.

Bad-i - Sob 12 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Ja jestem w Colorado do20... Jak mi go tu wysla, to z nim przylece 21, 22 Ci wysle, masz 23... Pozyczysz potem gt na swieta i nie ma o czym mowic.

Koorwa Mareczku i jestes już moim mistrzem. Jestes pierwszym pewniakiem ;)
Jezeli do wtorku nie trafi sie nikt kto będzie leciał prosto do Wawy to 21go sie widzimy.
Daj mi swoj adres to sprawdze na kiedy moze u Ciebie być. Gdzie lądujesz w locie powrotnym (sorry ale nie zarazykuje polskiej poczcie czy firmie kurierskiej) ?