HydePark - Gdzie mogę w miarę szybko wymienić pieniądze
Vlodarsky - Śro 09 Gru, 2009 Temat postu: Gdzie mogę w miarę szybko wymienić pieniądzeMam trochę pieniędzy w monetach. Przypiliło mnie i chce to zamienić na banknoty - kto zrobi to bezpłatnie (niedrogo) ? Wiem, że wpłacając na konto mogę nie płacić za to ale by mnie zabili w Łomiankach jak bym zablokował kasę na 2 godziny
Jakieś sensowne propozycje ? parę małych woreczków tego jest.nox - Śro 09 Gru, 2009 Kiedyś wymieniałem na poczcie i nie robili z tego problemu .CHRZANEK - Śro 09 Gru, 2009 Szybko wymienisz na pradze na ulicy Brzeskiej w bramie.
Wymieniają każdą walutę - na latarę.Mick - Śro 09 Gru, 2009 Marku, wpłac w banku na swoje konto i tyle.
też tak kiedyś zrobiłem jak podrywałem fajną laskę z Citi banku dzięki temu mogłem ją dłużej pobajerować strick - Śro 09 Gru, 2009 Podziel to ja jakies kwoty i idz do biedronki, rabatu, leviatana, czy innego takiego sklepu.106 - Śro 09 Gru, 2009 zamien w kasie u siebie w firmie
lub
wydaj nimi klientowi Vlodarsky - Śro 09 Gru, 2009
106 napisał/a:
zamien w kasie u siebie w firmie
lub
wydaj nimi klientowi
za dużo tego jest a ja potrzebuje na jużJacek - Śro 09 Gru, 2009 u mnie w ing zrobili to bezpłatnie ale kazali wcześnie posegregować monety. ok 150 zło chyba ze 2 kg tego było Vlodarsky - Śro 09 Gru, 2009 u mnie jest naliczone 5k z samych 5zł a nominałów jest więcej począwszy od 1gr (nie są to moje pieniądze żeby nie było, że chwale się szmalcem ) ale część dostanę po wymianie.Anonymous - Śro 09 Gru, 2009 nie chcesz wymienić na niebieskie xsi?Jacek - Śro 09 Gru, 2009