KonradMK - Pon 07 Gru, 2009 Temat postu: RegulaminO co chodzi z tym Regulaminem? Jakiś biznes będzie? Skąd ten poprawny politycznie ton?Vlodarsky - Pon 07 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
O co chodzi z tym Regulaminem? Jakiś biznes będzie? Skąd ten poprawny politycznie ton?
czerwoni szukają powodu, żeby mieć możliwość eliminowania wojowników ninja !! podobno jeden jest wśród nas !!
Z drugiej strony - tak powinno być. Jesteśmy dorośli (chyba) i wypadałoby jakieś minimum kultury mieć KonradMK - Pon 07 Gru, 2009 jasne, ale myślę że nie potrzebujemy reguaminu żeby nad tym panować. chyba, że się mylę. nie uważam że regulamin jest niepotrzebny tylko zastanawiam się czemu tak nagle się pojawił?M - Pon 07 Gru, 2009 Kondziu jak piszesz przez rok pracę dyplomową a potem drukujesz na drukarce to też się szybko pojawia znikąd?
No ktos musial nad nim troche posiedziec przeciez.
Pozatym nie ma tam nic nowego, czego by nie bylo wczesniej. Po prostu jest to napisane.
Nic się nie zmienia.Bart - Pon 07 Gru, 2009 czwarty punkt mnie trochę zmartwił...
Jakarti - Pon 07 Gru, 2009 wchodzimy na gielde!!!!!!!!!!!!
porzadek musi byc KonradMK - Pon 07 Gru, 2009 tak to trochę widzę, hh.org jest jeszcze non-profit czy coś się zmieniło?M - Pon 07 Gru, 2009 NIC SIĘ NIE ZMIENIŁOJakarti - Pon 07 Gru, 2009 NIC SIĘ NIE ZMIENIŁOsaxorulez - Pon 07 Gru, 2009 NIC SIĘ NIE ZMIENIŁOM - Pon 07 Gru, 2009 Dla potwierdzenia Chrzanio zagra nam na akordeonie:
k-mart - Pon 07 Gru, 2009 kurde, jesli mial bym sie podpisac pod tym regulaminem, to chyba zniknie 90% moich postow
czuje sie jak w CCCPGeKo - Pon 07 Gru, 2009 Dla ścisłości regulamin może działać od dziś, czyli od dnia kiedy został ogłoszony a nie od 1 grudnia.k-mart - Pon 07 Gru, 2009 ja tam w ogole widze pare niezgodnosci w tym regulamienie, a najbardziej:
kto daje prawo moderatorom by uznali, co jest wlasciwe a co nie?
Ojciec Rydzyk?
Kamilbike?M - Pon 07 Gru, 2009 Get to the choppa!