anjas - Śro 04 Lis, 2009 Temat postu: skilowałem Hakiela i Cichopkowąwłaśnie udalo mi się skilować w Alejach Niepodległości Pana Hakiela z Panią Cichopek-Hakiel w ich Mini Cooperze S.
Start spokojny, stałem za nimi. Potem Hakiel but (a jechał ostro już wcześniej) to i ja but. Chwilę potem zmiana pasa i wyprzedzenie Coopera - dość powolne, ale jednak .
Wszystki pewnie przez to, że oni jechali we dwoje a ja sam
Niestety Hakiel nie jest prawdziwym streetracerem i nie mrugnął długimi ani nic nie zeznał, więc ja też nie migałem awariami. Widać gość nie czai klimatu prawdziwego streetracingu nox - Śro 04 Lis, 2009 Cichopek to spory balast tak na oko nie mniej niz 70 kg k-mart - Śro 04 Lis, 2009 kurde, szybki ten Twoj Scenic Anjas, gratki! GeKo - Śro 04 Lis, 2009
nox napisał/a:
nie mniej niz 70 kg
Hahahah chyba troche przesadziłeś, musiałaby mieć z 1,80Anonymous - Śro 04 Lis, 2009 nox - Śro 04 Lis, 2009 Konrad ja zna i powiedział że waży 70kg ja mu wierze.anjas - Śro 04 Lis, 2009
nox napisał/a:
Cichopek to spory balast tak na oko nie mniej niz 70 kg
na mniej niż 60 nie wyglądała
k-mart napisał/a:
kurde, szybki ten Twoj Scenic Anjas, gratki!
320 niutków!Marek23 - Śro 04 Lis, 2009 Anjas, oni są bankrutami, a Ty ich jeszcze podpuszczasz, biedny Hakiel tyle wachy spalił. Nieładnie.anjas - Śro 04 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Anjas, oni są bankrutami, a Ty ich jeszcze podpuszczasz, biedny Hakiel tyle wachy spalił
dobra dobra, myślę, że kaszlą 20x lepiej ode mnie OSKAR - Śro 04 Lis, 2009 Wazy wiecej Od kiedy zywi sie w beznadziejnych knajpach
Andrzej normalnie jestes moim idolem od dzisiaj PieQt - Śro 04 Lis, 2009 nie wyczailiście przekazu - hakiel nie pomrugał, bo Anjas poderwał Cichopek, tak się na niego patrzył, jak ich wyprzedzał, że aż jogurt miała w majtachStf - Śro 04 Lis, 2009 Andszej -> to w końsu Senikiem jechałeś czy preludom ?PieQt - Śro 04 Lis, 2009 Przecie kierownik na co dzień jeździ sportemMichał - Śro 04 Lis, 2009 dokladnie scenikiem sportemPrezesiak - Śro 04 Lis, 2009 No ta, anjas sciaga sie tylko z celebrities