Vlodarsky - Czw 08 Paź, 2009 Temat postu: Nysa GTR pół żartem, pół serioWczoraj na pół godziny dostałem do jazdy pewien samochodzik. Srebrny z dumnym napisem Nysssan.
Wsiadłem, poczekałem aż wszystkie lampki pogasną i odpalam. Ryk był przerażający !!!!
Oglądam sobie jak się zmienia biegi, gdzie są przełączniki, patrze na zegary (naprawdę super)
Wskazówka od temperatury juz się ruszyła więc w drogę.
Najpierw po malutku wyczuwałem go.
Silnik ciepły i ogień. Z dołu obrotów do odcięcia w mgnieniu oka !!!!
W okolicy Wilanowa trafiłem 911 ale nie podejmował walki (jakiś stary trep jechał)
Później trafiłem STjaja - chyba kierownik nie ogarniał... dostał 1,5 dł do końca 3jki
Nie wiedziałem, że tak ciężko ogarnąć ten samochód. Zakręty bajka !! byłem pod takim wrażeniem, że nie mogłem zasnąć. Japońska technologia mnie kolejny raz zaskoczyło pozytywnie !!!
Łukasz dzięki !!!! masz pomógł.Jacek - Czw 08 Paź, 2009 to może karnij się aygo Vlodarsky - Czw 08 Paź, 2009
jacek czajka napisał/a:
to może karnij się aygo
miałem C1 rok temu Jacek - Czw 08 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
to może karnij się aygo
miałem C1 rok temu
spoko, tylko moim serię zjadam, koniec OT
jaka nysa była?Vlodarsky - Czw 08 Paź, 2009 srebrna - byłem tak zajarany, że nie zrobiłem zdjęć. Łukasz może jakieś ma. A jaka nysa mogła mnie tak zaskoczyć ? GT-R ma jakieś różne specyfikacje ?Marek23 - Czw 08 Paź, 2009
Cytat:
Później trafiłem STjaja - chyba kierownik nie ogarniał... dostał 1,5 dł do końca 3jki
Jechales Gtrem? Bo jesli tak, to chyba nic dziwnego...ps - Czw 08 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Jechales Gtrem? Bo jesli tak, to chyba nic dziwnego...
no wlasnie - cos malo tych dlugosci do koca trojkimartin.h - Czw 08 Paź, 2009
ps napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Jechales Gtrem? Bo jesli tak, to chyba nic dziwnego...
no wlasnie - cos malo tych dlugosci do koca trojki
Marek oszczędzał skrzynię
Koniec trójki w GTR'e to pewnie gdzieś między 150, a 200, więc STI powinno dostać co najmniej 3-4 długości, a jeśli modzone to więcej jak 340 raczej nie miało, a to mówi dużo o tym, że GTR wcale nie jest taki szybki.
Trochę mi to pachnie żartem, ale może się mylę?Vlodarsky - Czw 08 Paź, 2009 Łukasz wstaw zdjęcia Nysy !! proszę...
STjaj na bank modzony - niebieski, czerwone chlapacze i płomyk z wydechu co chwila.Stf - Czw 08 Paź, 2009 widziałem wczoraj tego GT-R'a. Leciał Wisłostradą w kieruku Wilanowa. Niestety jechał w przeciwną stronę - chyba właśnie siekał się z kimś bo gang silnika wskazywał na użytkowany wysoki moment obrotowy...Vlodarsky - Czw 08 Paź, 2009
Janusz napisał/a:
coś czuje ze to był nissan amlera
nie odpowiem na tą zaczepkęsaxorulez - Czw 08 Paź, 2009 martin.h,
to był GTR mojego ojca. Przejażdzkę miał Marek obiecaną u mojego starego..
Co do osiągów wiem że jechał z moim ojcem o czym chyba nie napisał w pierwszym poście.
Nawet nie wiedziałem że takei upalanie było..martin.h - Czw 08 Paź, 2009 Jeśli tak to przepraszam, żem niewierny Tomasz.
Ten Nissan to Ameryka czy Europa?saxorulez - Czw 08 Paź, 2009 Z Austrii, salon w Graz'uMarek23 - Czw 08 Paź, 2009 Gtr jest bardzo szybki, na prostej evo lub sti musialo by byc grubo nagrzebane, zeby powalczyc, na rownym suchym torze takze. Również proszę zdjęcia Gtra...
3 dni temu koło Salzburga widziałem białego na lawecie, wyglądał na zepsutego.