Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Vlodarsky - Czw 01 Paź, 2009 Temat postu: Jaskinia motorsportu Vlodarsky RacingMarek Włodarski
Serwisowanie samochodów znajomych z pasji i chęci rozwijania zdolności mechanicznych.
206 Gti - Czw 01 Paź, 2009 !!!!!!! P O L E C A M !!!!!!!!!KarQ - Czw 01 Paź, 2009 Dobrze wiedzieć, że jest saxorulez - Czw 01 Paź, 2009 ja też polecam Greg - Pią 02 Paź, 2009 Oj tak, ja również szczerze i gorąco polecam! Byłem kilka razy, wszystko profi. CHRZANEK - Pią 02 Paź, 2009 Przez cały "warszawski" okres moje 106 było serwisowane w Citroen Vlodarski.
I tak każdy wie, że serwisujemy fury u Włodzia, Chłopak zna się niesamowicie na wszystkim wiec z czystym sumieniem można mu powierzyć każdy samochód.
Włodziu the best!Vlodarsky - Pią 02 Paź, 2009 Hehe reklama jest serwisu a nie mnie ale dzięki za taką opinię. Staram się.
Załoga na warsztacie nam się trochę zmieniła. Mamy teraz dwóch mechaników z wielo letnim stażem. Dość uczniów i początkujących mechaników. Cała załoga musi być na takim poziomie jak teraz.pP - Pią 02 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Dość dużo uczniów i początkujących mechaników
czyli wszystkie stanowiska hulają?Vlodarsky - Pią 02 Paź, 2009
pP napisał/a:
czyli wszystkie stanowiska hulają?
nie - 2 stanowiska pracują non stop a trzecie na pół gwizdka.
jeden mechanik robi od 3 do 6 samochodów dziennie. Bywało ekstremalnie, że było 8 na głowę ale to kilka razy w roku tak jest.MoRToN - Pią 02 Paź, 2009 Włodziu wymienisz mi pasek ? Vlodarsky - Pią 02 Paź, 2009
MoRToN napisał/a:
Włodziu wymienisz mi pasek ?
nie umiem (dla nie wtajemniczonych chodzi o pasek alternatora )Mick - Pią 02 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
nie umiem
Włodziu, nawet sobie takich żartów nie rób, każdy z nas wie, że nie ma dla Ciebie takiej rzezczy, której byś nie zrobił, nawet przyjeżdżając Hondą na wymiane oleju w skrzyni biegów robisz to od ręki
nie mówiąc np o Fiatach czy innych wynalazkach Vlodarsky - Pią 02 Paź, 2009 hehe ale kiedyś mnie dzik nastraszył, że to trzeba pół auta rozebrać