Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Silnik Clio Sport 2000r C2PH1
Anonymous - Czw 16 Lip, 2009 Temat postu: [K] Silnik Clio Sport 2000r C2PH1Witajcie,
Wczoraj złapała mnie burza i ulewa w drodze do domu, niestety przy jednej z wielu przepraw przez wodę płynącą na drodze musiałem chyba za szybko wjechac i woda dostała się do stożka, a przez stożek do silnika, pozniej to juz chyba wiadomo co dalej...
Mam do was pytanie, czy ktoś z was orientuje się skąd mogę dorwac i w jakiej cenie goły (bez kolektorów i zadnych czujników, sam motor) silnik do Clio Sporta z 200roku :(bo włąsnie sie zastanawiam mozna ewentualnei dac dół silnika z laguny 2.0martin.h - Czw 16 Lip, 2009 F.u.c.k, A rozbierałeś już motor? Korby pogięło?Anonymous - Czw 16 Lip, 2009 silnik dzis miał byc rozebrany, jutro poznam ostateczną diagnozę, ale dali mi 2% szans, ze go uruchomiąBart - Czw 16 Lip, 2009 fuck, nie masz Marcin szczęścia do tego sporta....
współczuję leon - Pią 17 Lip, 2009 wyrazy wspolczucia ! dopiero co ogarnales poprzednia awarie !pcs - Pią 17 Lip, 2009 nie baw sie w zadne doly z laguny, szukaj calego motoru z anglika moim zdaniem. Nie powinno byc to drogie.
szkoda takiej awarii, ale to sa wlasnie minusy stozkow....Marek23 - Pią 17 Lip, 2009 Być może będzie rozbierane Ragniotti,angol,ale już ph2... Ja biore z niego kołyskę,jak coś to pisz PW do mnie i drugi do Marcela 08.TOXIC - Sob 18 Lip, 2009 jak korby to bedzie mial kompletny doł z mojego starego silnika przynajmniej cenowo go nie zabije ta naprawaAnonymous - Pon 20 Lip, 2009 Słuchajcie panowie stała się rzecz niesłychana, na warsztacie zdjeli kolektor dolotowy, to wylała sie z niego woda, pozniej na 5 biegu pchali auto po placu, to pluło wodą jak głupie. Odpalili silnik i chodzi dokladnie tak samo jak przed zalaniem, niesamowite!!!
TOXIC daj mi numer konta zwrócę Ci za aukcję Michał - Pon 20 Lip, 2009 jayebie muistrz !!kubas - Pon 20 Lip, 2009 a czyscili cifem ?M - Pon 20 Lip, 2009 Masz dużo szczęścia! tez tak mialem , woda zadławiła silnik zanim zdazyla go zniczyc.
uffk-mart - Pon 20 Lip, 2009 Mowilem, od czasu do czasu warto umyc silnik.
Zobaczysz jak teraz bedzie rowno chodzilmartin.h - Pon 20 Lip, 2009 MarcinUTG, byłoby super, ale kolega w Subaru też miał podobnie. Wjechał w kałużę (jak to powiedział miała kilkadziesiąt cm ), auto zaczęło przerywać, zgasło. Holowanie do firmy, wykręcenie świec, kręcenie rozrusznikiem, wodę wypluło. Silnik zapalił, pochodził kilka minut, i jebu-dub. Było już po wszystkim.
Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie OK.strick - Pon 20 Lip, 2009 Toś Marcina pocieszył