anjas - Śro 15 Lip, 2009 Temat postu: clio vs civicDziś mały kill w Pruszkowie.
Ja w clio vs civic 5gen na blachach WJ. Z naklejką tecnogarage.com na szybie.
Dwa starcia z dwóch świateł. Za każdym razem Clio z przodu - niestety nie można tam poszaleć za bardzo ale mocne 3 było wpięte .
Odchodziłem trochę, nie masakrycznie. Za drugim razem bardziej, ale niestety źle włożyłem dwójkę i gość troszkę nadrobił.
Koleś jechał z panną ja sam.
Miła atmosferka stritrejsingowa - uśmieszki itd. Niestety nie było okazji pogadać, bo żadne kolejne światła nas już nie złapały. A gość skręcił wreszcie chyba do Muzeum Motoryzacji w Otrębusach
Jestem na 99% pewien, że to ten civic http://www.tecnogarage.co...php?topic=38.0, (blachy, koła itd), ale teraz jest przelakierowany na dziwny, nieoryginalny ale ładny kolor - taki trochę beżowy...
Widzę, że tam siedzy B18C4. Co na to hondziarze? Powinien mnie naklepać z tym silnikiem?
(bo nie wiem czy się cieszyć z killa czy nie...) Bad-i - Śro 15 Lip, 2009 i bardzo dobrze zes ty go killim, zaprosiles go na sasiada do farmville??anjas - Śro 15 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
zaprosiles go na sasiada do farmville??
wszystkich zapraszam M - Śro 15 Lip, 2009 Znalazlem rownolegle na forum hondowym...
tyltul byl
"Ja i Misia Vs. jakies Clio 1.4"
Misiek_lbn - Śro 15 Lip, 2009
dir ser Andrzej, in jur link łi ken si sikst dżenerejszon of honda ciwik, so jur story is propably only a drim.
andrzejku, to 6 gen jest
ps. takie b18 chyba niwelwie szybsze od VTI, vti ma 160konióf a b18 170
gratki killa!! Barejka - Śro 15 Lip, 2009 eM, poka ten temat, albo chociaz jakiegos scrina Stf - Śro 15 Lip, 2009 dawaj dawaj. kurde te b18c4zwu4598dxy podobno całkiem nieźle już ciągną w tej budzie...Anonymous - Śro 15 Lip, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
andrzejku, to 6 gen jest
ps. takie b18 chyba niwelwie szybsze od VTI
b18c4 to też VTI z UK eh Rekin ....
Andrzej jedzie to ciut lepiej góra jak b16a2 - swobodnie jak seria byś go objechał, chyba, że lekko było dłubniete .... jakiś wydech, dolot + ecu daje mu w okolicach 185KM+Misiek_lbn - Śro 15 Lip, 2009 oj, wiem, chodziło mi tylko o odniesienie do 1.6, źle się wyraziłem Anonymous - Czw 16 Lip, 2009 jesteś jednak jeszcze na niższym levelu M - Czw 16 Lip, 2009 Taka b18 ma zdecydowanie lepszy dół od b16, bylo to dokladnie widac u shortiego.anjas - Czw 16 Lip, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
andrzejku, to 6 gen jest
kurcze, oczywiście, że to był 6gen...
Jak mogłem walnąć taką gafę.
eM napisał/a:
"Ja i Misia Vs. jakies Clio 1.4"
hehe, dobre... szkoda, że nieprawda
Myślę, że nawet seria takigo 6gena z tym silnikiem powinna dobrze jeździć. Raczej jest lżejszy niż Clio a moc w sumie niewiele mniejsza.
A na zdjęciach, które zapodałem widać chyba jakiś dolot i filtr stożkowy
M - Czw 16 Lip, 2009 Andżeju moj kochany, potencjałem taki civic jest wlasnie jakos tak na rowni jesli chodzi o przyspieszenie.dzik - Czw 16 Lip, 2009 b18 jest lepszy od b16 bo ma wiekszy moment
Anjas, on wiedzial ze gdyby wyszedl na prowadzenie to wyscig zostalby szybko zamkniety MoRToN - Czw 16 Lip, 2009 Temat postu: Re: clio vs civic
anjas napisał/a:
Co na to hondziarze? Powinien mnie naklepać z tym silnikiem?
Honda powinna klepać wszystkich i wszystko. Nawet fokusy.