HydePark - Bosch KTS - ktoś ogarnia?
Maciusiowy - Wto 23 Cze, 2009 Temat postu: Bosch KTS - ktoś ogarnia? Poszukuję kogoś kto mógłby udzieli mi kilka wskazówek dotyczących urządzenia diagnostycznego Boscha KTS-a. Otóż zakupiłem we Viaken.pl kilka przewodów z wtyczkami, który mają pomóc podłączyc w/w z pojazdem:
http://www.allegro.pl/ite...y_promocja.html
np. taki stary wtyk 12-pinowy do renault. Niby wszystko fajnie, ale jak podpiąc się za pomocą tego i uniwersalnego kabla do urządzenia. Po jaką cholerę w w/w mam 2 piny do K-line i 2 do L-line? Co z czym połączyc, żeby było dobrze?
Jacek - Wto 23 Cze, 2009
może Mi pomoże w tym temacie (ale będziesz musiał klęknąć)
mi - Wto 23 Cze, 2009
o nie, przy kts nie pomogę! To wrogie siły przecież!
Maciusiowy - Wto 23 Cze, 2009
do miecza nie klękam...p.ierdole, wolę nie wiedziec
Jacek - Wto 23 Cze, 2009
hehehe...jeszcze nie wiesz co tracisz, ale spoko spoko, twój wybór
Janusz - Śro 24 Cze, 2009
u mnie w ar bajcie wszyscy ogarniają KTS'a poza mną ale jak jestes gotów się przejechać z 45 km, to mogę pogadać z kolego to Cie może podszkoli jakoś po godzinach
Maciusiowy - Śro 24 Cze, 2009
Janusz napisał/a: | u mnie w ar bajcie wszyscy ogarniają KTS'a poza mną ale jak jestes gotów się przejechać z 45 km, to mogę pogadać z kolego to Cie może podszkoli jakoś po godzinach |
pomyślę...
a póki co czy mógłbyś zapytac jak podłączyc kabel z pierwszego posta do pojazdu, wykorzystując przewód uniwersalny/pośredni?
szkoda ze tak późno napisałeś napisz mi w pw wszystko co chcesz wiedzieć:) ja go zapytam ale dopiero w poniedziałek bo od jutra mam wolne najlepiej napisz tak, zebm mógl wydrukować i mu dac
Maciusiowy napisał/a: | http://www.allegro.pl/ite...y_promocja.html
np. taki stary wtyk 12-pinowy do renault. Niby wszystko fajnie, ale jak podpiąc się za pomocą tego i uniwersalnego kabla do urządzenia. Po jaką cholerę w w/w mam 2 piny do K-line i 2 do L-line? Co z czym połączyc, żeby było dobrze? |
tutaj masz esensję Januszku
a jeszcze prościej: jak podpiąc samochód np. renault 19 do KTS za pomocą kabla z tej aukcji, który nie chwaląc się posiadam. Dlaczego w kablu tym mam dwa przewody do K i L?
karwa.... TY myślisz ze ja to zapamiętam i mi jeszcze wytłumaczę ?? lol.... postaram się to jakoś ogarnąć
Janusz napisał/a: | najlepiej napisz tak, zebm mógl wydrukować i mu dac |
tak zrób...
Janusz - Wto 30 Cze, 2009
Maciusiowy napisał/a: | np. taki stary wtyk 12-pinowy do renault. Niby wszystko fajnie, ale jak podpiąc się za pomocą tego i uniwersalnego kabla do urządzenia. Po jaką cholerę w w/w mam 2 piny do K-line i 2 do L-line? Co z czym połączyc, żeby było dobrze? |
kolega powiedział mi tyle ze nie powinno tak byc, powinien byc jeden kabel do k-line i jeden do L-line... jeżeli jest inaczej to gdzieś w opisie tego kabla powinno pisać jak to ma być podłączone.
|
|
|