Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Kołyska do Clio Sport 2002 rok
Marek23 - Czw 18 Cze, 2009 Temat postu: [K] Kołyska do Clio Sport 2002 rokJak w tytule. Potrzebuje na już, jak ktos coś wie to proszę o kontakt...
Z góry dziękimichool_vt - Czw 18 Cze, 2009 jak kołyska i sanki to to samo, to tu patrz ->
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=5794wasq - Nie 21 Cze, 2009 to to samo ale ja mam sanki/kolyske do ph1Marek23 - Pią 26 Cze, 2009 Mam jeszcze pytanko...
Czy cały pas przedni w moim clio jest taki sam jak w zwykłym clio? Czy też w sporcie jest inny? Bo tego też szukam...TOXIC - Nie 28 Cze, 2009 jak w zwyklym Clio, powinienem miec jeszcze gdzies fabryczna nowke jesli potrzebujeszMarek23 - Pon 29 Cze, 2009
TOXIC napisał/a:
jak w zwyklym Clio, powinienem miec jeszcze gdzies fabryczna nowke jesli potrzebujesz
Pasu już mam, dzieki. Problem z kołyską, bo musi byc ze sporta...TOXIC - Pon 29 Cze, 2009
Marek23 napisał/a:
TOXIC napisał/a:
jak w zwyklym Clio, powinienem miec jeszcze gdzies fabryczna nowke jesli potrzebujesz
Pasu już mam, dzieki. Problem z kołyską, bo musi byc ze sporta...
A podobno od zwyklych te w Sporcie roznia sie tylko jednym otworem ktory mozna z powodzeniem zrobic samemu !?Marek23 - Pon 29 Cze, 2009
TOXIC napisał/a:
A podobno od zwyklych te w Sporcie roznia sie tylko jednym otworem ktory mozna z powodzeniem zrobic samemu !?
Jutro to jeszcze sprawdzę, ale też to słyszałem. Boje się jednak, ze kiedyś jak w końcu pojadę jakis pzmot to mi na badaniu to sprawdzą i stwierdza, ze kolyska niehomologowana,itd. Tak czy owak, wielkie dzieki!Janusz - Pią 10 Lip, 2009 nie wiem czy w phI jest taka sama, ale jeśli tak to http://moto.allegro.pl/sh...2+wys%C5%82any.wasq - Pią 10 Lip, 2009 ph1 ma inna kolyske rozni sie mocowanie poduyszki tylGeKo - Sob 11 Lip, 2009 wasq Które mocowanie poduszki?wasq - Sob 11 Lip, 2009 tylne mocowanie poduszki
sanki w ph 1 sa _________
sanki w ph2 sa __/----\___
w phi jest poduszka o tych samych katach przekrecenia sruby
w ph 2 juz jest poduszka przekrecona o 90 stopni
tak reszte rzeczy obmierzylem jest identyko
poduszka tzw tylna srodkowa kosc gnat lacznik itp itd...dzik - Sob 11 Lip, 2009 gdzies czytalem ze mocowanie maglownicy jest inne tezwasq - Sob 11 Lip, 2009
dzik napisał/a:
gdzies czytalem ze mocowanie maglownicy jest inne tez
chyba jakis tam detalem sie roznilo ale do ogarnieciaMarek23 - Wto 14 Lip, 2009 A ja dalej szukam, kurna w calej Polandii tego nie ma. Może anglika ragnotti będą sprzedawać na części to się załapię.