Anonymous - Czw 04 Cze, 2009 Temat postu: [s] Honda CIVIC VTI AerodeckPilnie sprzedam moją Hondę
STAN IDEALNY
98r.
169 500km
klima
szyber
4 el. szyby
2PP
169KM
spryskiwacze lamp
seryjne radio + 6głośników
15alu z VTI opony 2007r Good Year
fotele kubełkowe / półskóra
autoalarm
Kontakt 512 04 40 80
CENA PROMOCYJNA 16 500zł BEZ NEGOCJACJI
NIE PYTAĆ CZEMU - PILNIE POTRZEBUJE SPRZEDAĆ - POOOOLECAMAnonymous - Czw 04 Cze, 2009
nox napisał/a:
Footy daj , bita nie bita ??
lewa strona malowana błotnik i drzwi z lusterkiem ...
foty nie moge znaleźć jest gdzies na forum ...Bad-i - Czw 04 Cze, 2009 podobno w Radomiu pokazała się po cupowa megana Anonymous - Czw 04 Cze, 2009 nie śmieć mi tu to naprawdę WAŻNE ziom !!!!!
może ty chcesz?Bad-i - Czw 04 Cze, 2009 ok przepraszam, mnie nie stac na takie auto anjas - Czw 04 Cze, 2009 dałem info koledze, który szuka czegoś dla siebie.Anonymous - Czw 04 Cze, 2009
anjas napisał/a:
dałem info koledze, który szuka czegoś dla siebie.
dziękuje
z reka na sercu POOOOOLECAM ... gdyby nie pewna sytuacja bym nie sprzedawał .... ale OSKAR - Czw 04 Cze, 2009 moj kumpel bedzie do ciebie dzwonil tylko kurna fot nie moge znalezc Michał - Czw 04 Cze, 2009 o ja jebie !!
otiweram ksążke tel. i dzwonie do każdegoAnonymous - Czw 04 Cze, 2009 auto w sumie mogło by być sprzedane ale nie chce tej osobie go puścić, bo jest dla niej za szybkie - śmieszne ale prawdziwe (syn mojego chrzestnego) więc Panowie decydować się .... jak do soboty się nie sprzeda w naszych kręgach wystawiam na allegro za 18500 ....CHRZANEK - Czw 04 Cze, 2009 Zapuszczam wici wśród swoich znajomych.
Niczego nie obiecuje ale autko polecam jak moge.Jaco - Pią 05 Cze, 2009 Można dostać jakieś foto ? Jako że szukam auta a VTI w kombiku to ciekawa propozycja Anonymous - Pią 05 Cze, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Zapuszczam wici wśród swoich znajomych.
Niczego nie obiecuje ale autko polecam jak moge.
i przypominam,ze jak kupie nowe i ktoś od ciebie kupi doktor to bedzie fajna jazda na Lublinie Vlodarsky - Pią 05 Cze, 2009 obserwując marcela wypowiedzi z ostatniego miesiąca wymyśliłem coś takiego :
Marcel zamierza kupić jakiegoś anglika, grubego anglika którego będzie woził na lawecie na track day'e i będzie łoił wszystko dookoła.
Mój typ to subarak... albo coś mniejszego ale za to w specyfikacji rajdowej.