To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [X] Wyrazów Reaktywacja

Jacek - Czw 04 Cze, 2009
Temat postu: [X] Wyrazów Reaktywacja
Dziś znalazłem taką oto informację :jupi:
Może nareszczcie coś z tego będzie

mi - Czw 04 Cze, 2009

Cytat:
(...)tzw. driftu, czyli sportowej jazdy w pełnym poślizgu. Możliwe jest to dla samochodów z tylnym napędem, głównie bmw.

:lol2:

...ogólnie artykuł wali amatorką i z dupy jest, ale ładnie bardzo, że piszą ogólnie o wyrazowie.

martin.h - Czw 04 Cze, 2009

Dobre info, coś się zaczyna dziać. Marzy mi się abyśmy mieli taki tor z prawdziwego zdarzenia, jak czasem oglądam infrastrukturę torową w UK to aż żal dupę ściska.
Jacek - Czw 04 Cze, 2009

wieszmi, to dla plebsu info więc musi tak pisać...ty stara wyjadaro :*
szymlorek - Czw 04 Cze, 2009

Gorzej jak w konsekwencji szumu medialnego zrobią to co wszędzie wychodzi najlepiej, zamkną tor w pizdu ;)

U nas było gdzie upalać i chłopaki trenowali na luźnym na wyłączonej drodze z ruchu (od lat budowanej i nigdy nie ukończonej bo zabrakło kasy ) to postawili betonowe bloczki ;)

Janusz - Czw 04 Cze, 2009

a co z autostrada??
michool_vt - Czw 04 Cze, 2009

jacek czajka napisał/a:
a co z autostrada??
kolo mi mowił ze autostrada ma isc dokladnie przez parking przy torze, a sama budowa autostrady oddala sie do 2013 czy jakos :)
automobilklub ma ten teren dla siebie, jezeli go uszkodzą ciezkim sprzetem podczas budowy to wykonawca autostrady ma naprawic to co zniszczyl,

Jacek - Czw 04 Cze, 2009

niech uszkadzają już dzisiaj a potem zwalą na nich! yeeeah polaczkowe kombinatorstwo