MotorSport - [X] Wyrazów Reaktywacja
Jacek - Czw 04 Cze, 2009 Temat postu: [X] Wyrazów Reaktywacja Dziś znalazłem taką oto informację
Może nareszczcie coś z tego będzie
mi - Czw 04 Cze, 2009
Cytat: | (...)tzw. driftu, czyli sportowej jazdy w pełnym poślizgu. Możliwe jest to dla samochodów z tylnym napędem, głównie bmw. |
...ogólnie artykuł wali amatorką i z dupy jest, ale ładnie bardzo, że piszą ogólnie o wyrazowie.
martin.h - Czw 04 Cze, 2009
Dobre info, coś się zaczyna dziać. Marzy mi się abyśmy mieli taki tor z prawdziwego zdarzenia, jak czasem oglądam infrastrukturę torową w UK to aż żal dupę ściska.
Jacek - Czw 04 Cze, 2009
wieszmi, to dla plebsu info więc musi tak pisać...ty stara wyjadaro
szymlorek - Czw 04 Cze, 2009
Gorzej jak w konsekwencji szumu medialnego zrobią to co wszędzie wychodzi najlepiej, zamkną tor w pizdu
U nas było gdzie upalać i chłopaki trenowali na luźnym na wyłączonej drodze z ruchu (od lat budowanej i nigdy nie ukończonej bo zabrakło kasy ) to postawili betonowe bloczki
Janusz - Czw 04 Cze, 2009
a co z autostrada??
michool_vt - Czw 04 Cze, 2009
jacek czajka napisał/a: | a co z autostrada?? | kolo mi mowił ze autostrada ma isc dokladnie przez parking przy torze, a sama budowa autostrady oddala sie do 2013 czy jakos
automobilklub ma ten teren dla siebie, jezeli go uszkodzą ciezkim sprzetem podczas budowy to wykonawca autostrady ma naprawic to co zniszczyl,
Jacek - Czw 04 Cze, 2009
niech uszkadzają już dzisiaj a potem zwalą na nich! yeeeah polaczkowe kombinatorstwo
|
|
|