Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Hot Hatch`a (vts, s16, gti ... )
Jaco - Śro 03 Cze, 2009 Temat postu: [K] Hot Hatch`a (vts, s16, gti ... )Jako, że ze 106 zostało już nie wiele i potrzebuje czegoś do poruszania się na co dzień, pierwsze myślałem o jakimś kombi żeby jak by co to spakować jakieś graty ale...
Tak więc kupie jakąś zabaweczkę ( najlepiej VTS) , fajnie jak by miała :
ziom, żaden z tego typu tematów nie doprowadził do jakichkolwiek sensownych wniosków.mi - Śro 03 Cze, 2009 agr.ee!106 - Śro 03 Cze, 2009 chcialem cos zaproponowac... ale skoro zamkniete to nic nie napisze Jaco - Śro 03 Cze, 2009
bart napisał/a:
zamykam
ziom, żaden z tego typu tematów nie doprowadził do jakichkolwiek sensownych wniosków.
Może i nie ale może ktoś podsunie mi coś fajnego....rasta - Śro 03 Cze, 2009 Fabia TDI Bart - Śro 03 Cze, 2009 S3, Z3M, M5, panda 4x4, YTS....106 - Śro 03 Cze, 2009
Jaco napisał/a:
bart napisał/a:
zamykam
ziom, żaden z tego typu tematów nie doprowadził do jakichkolwiek sensownych wniosków.
Może i nie ale może ktoś podsunie mi coś fajnego....
to na pw do mi... on na pewno podsunie ci cos fajnegoBart - Śro 03 Cze, 2009 hehe: "YTS" (Y.T.S. bez kropek) mi - Śro 03 Cze, 2009 PW tylko do Marcela!
(ja mogę coś fajnego wsunąć, hę?)anjas - Śro 03 Cze, 2009 gdyby budżet był trochę większy to rzeczywiście Y.T.S Jaco - Śro 03 Cze, 2009
anjas napisał/a:
gdyby budżet był trochę większy to rzeczywiście Y.T.S
Budżet ograniczony bo przebudowa Rejlika też swoje pochłania...anjas - Śro 03 Cze, 2009
Jaco napisał/a:
Budżet ograniczony bo przebudowa Rejlika też swoje pochłania...
no to pozostaje panda... ale pamiętaj, 4x4 jest najlepsza
A tak serio - w ogłoszeniach często ktoś wrzuca linka do ciekawej oferty z allegro/otomoto. Może tam coś znajdziesz.KarQ - Śro 03 Cze, 2009 A czy Yaris nie jest za słaby Jedynie 105KM nie robi wrażenia na papierze, a jak jest w rzeczywistość
Poza tym jak to w ogóle jeździ, klei nie klei 106 - Śro 03 Cze, 2009
KarQ napisał/a:
A czy Yaris nie jest za słaby
szczerze to za to pytanie powinienes dostac bana...