Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - BMW Z3 - M Roadster
206 Gti - Czw 21 Maj, 2009 Temat postu: BMW Z3 - M RoadsterPanowie,
Proszę o wszelkie info jakie macie na temat tego samochodu. Doświadczenia, wiadomość, osobiste przygody, opowiadania, co sie psuje a co nie. Wszystko.
Jestem poważnie zainteresowany tym samochodem. Dziękuje za pomoc.Walle - Czw 21 Maj, 2009 auto produkowane w stanach - bywały małe kłopoty z jakością, dużo części zamiennych z e36, silnik w M ten sam co w E36 M3 - 3.2 321KM, oryginalny wygląd a la Morgan jutro mogę Ci klepnąć jeszcze kilka słów, bo mam artykuł z BMW Car (angielski periodyk).nox - Czw 21 Maj, 2009 za wartość zadbanego z3m woła bym taki egzemplarz http://www.allegro.pl/ite...bmw_z4_3_0.html no chyba ze szkasz zabawki do upalania którą nie zamierzasz się poruszac po drogach na codzień wtedy jako freak car z3m sprawdza sie świetnie 206 Gti - Czw 21 Maj, 2009
Walle napisał/a:
mogę Ci klepnąć jeszcze kilka słów, bo mam artykuł z BMW Car (angielski periodyk).
Chetnie!!
nox napisał/a:
szkasz zabawki do upalania którą nie zamierzasz się poruszac po drogach na codzień wtedy jako freak car z3m sprawdza sie świetnie
z4 zacne PiTT - Czw 21 Maj, 2009 kurdeeeee, ja też bym chciał teraz mocne cabrio
właśnie na ten okres letni
ale bardziej bym myślał o S2000, ew. Z4 3.0
te Z3 mi się bardzo średnio podobałynox - Czw 21 Maj, 2009 z4 3.0 jest koooozak !!Anonymous - Czw 21 Maj, 2009 jezdizlem z4 3.0
nie spodziewalbym sie po nim na maksa sportowej jazdy raczej idealny silnik do plynnego poruszania sie i dupowozenia.Anonymous - Czw 21 Maj, 2009 Kolega chyba sie pod jarał na Beemke po obejrzeniu 12 filmików z Torunia strick - Czw 21 Maj, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8501199
mnie sie coupe bardzo podoba.nox - Czw 21 Maj, 2009
JIMEK napisał/a:
nie spodziewalbym sie po nim na maksa sportowej jazdy raczej idealny silnik do plynnego poruszania sie i dupowozenia.
Dotego jest Z4m
choć nie można powiedziec o z4 3.0 ze jest wolne .Walle - Czw 21 Maj, 2009 w temacie jest mowa o o z3m, a nie o z4206 Gti - Pią 22 Maj, 2009 1. Nie podoba mi sie Z4.
A na serio uważam, że Z3 - jest klasycznie piękne !.
PiTT napisał/a:
kurdeeeee, ja też bym chciał teraz mocne cabrio
właśnie na ten okres letni
ale bardziej bym myślał o S2000, ew. Z4 3.0
te Z3 mi się bardzo średnio podobały
Wydaje mi sie, że Carbio jest fajnie miec cały czas. Wogóle ja ide za przykładem płynącym z góry... FreeMan - Pią 22 Maj, 2009
Reasumujac mysle ze bardzo trudno bedzie Ci znalesc Z3M, ja widzialem 2 moze 3 takie sztuki, na zywo.... ale moge powiedziec ze wygladaly rewelacyjnie.