KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 Temat postu: Air Ride dywagacjeCzy do ładowania butli powietrzem mogę wykorzystać sprężarkę klimatyzacji? warunkiem jest uzyskanie ok 10 bar ciśnienia w rozsądnym czasie kilku minut. obecnie robi to sprężarka elektryczna 12V ale ona ma słabą wydajność. Gadałem z magikami od pneumatyki i podobno sprężarka klimy daje duże ciśnienie. prawda to?Anonymous - Pon 11 Maj, 2009 a sprężarka klimatyzacji nie ładuje płynu ?? czy ląduje powietrze ??PiTT - Pon 11 Maj, 2009 moje zdanie:
ajer rajd jest chuia wartKonradMK - Pon 11 Maj, 2009
grifin010 napisał/a:
a sprężarka klimatyzacji nie ładuje płynu ?? czy ląduje powietrze ??
płyn, ale powietrze chyba też da radę?KonradMK - Pon 11 Maj, 2009
a ty znowu swoje twoje lenary są chuy warte Obrazek
pozamiatane
jebaku leśny, to nie lenary
ale byłem chudy KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 kej, dobry pomysł, brakuje mi do zestawu tylko haka, przyczepki i agregatu
no dobra ale poważnie pytam. czy można zastosować kompresor nieelektryczny?KonradMK - Pon 11 Maj, 2009
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
moje zdanie:
ajer rajd jest chuia wart
pozamiatane
pomylony leśny, to nie lenary
ale byłem chudy
chudy to ty w uszach byłeś, leszczu
PS i photoshopa ogarniałeś po mistrzowsku. co to w ogóle jest? psi ząbek z windows 95? PiTT - Pon 11 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
moje zdanie:
ajer rajd jest chuia wart
pozamiatane
pomylony leśny, to nie lenary
ale byłem chudy
chudy to ty w uszach byłeś, leszczu
PS i photoshopa ogarniałeś po mistrzowsku. co to w ogóle jest? psi ząbek z windows 95?
ziom a jaka różnica między PS a photoshopem KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 PS to "post scriptum" dziwko bez szkoły Bart - Pon 11 Maj, 2009 anjasie, czyń swoją powinność PiTT - Pon 11 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
PS to "post scriptum" dziwko bez szkoły
japa kale, ja Ci dam bez szkoły KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 dobra idź się sraj leprechunie jeden. Czy może ktoś usunąć wszystko poza pierwszym postem?M - Pon 11 Maj, 2009 Nie mozna, dobrze wlasnie widac jaka kultura panuje w kregu ludzi z airride