Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - potrzebne plastiki, pierdółki do Saxo VTS 1.6 16V 

Anonymous - Wto 02 Maj, 2006 Temat postu: potrzebne plastiki, pierdółki do Saxo VTS 1.6 16V cześć,

potrzebuję trochę gratów - może komuś zalegają w garażu albo wie gdzie tanio zdobyć 

do Saxo VTS 1.6 16V '98:

-wkład prawego lusterka

-komplet wycieraczek, malowane na czarno (przód + tył)

-lewa i prawa kratka nawiewu z przodu

-lewa i prawa pokrywka od głośników w przednich drzwiach

-tylna półka (bez otworów)

-to coś co powinno być obok prawej, regulowanej lampki sufitowej (czujnik temperatury?)

-cztery śruby torksy do czarnej, plastikowej pokrywy głowicy

-tylna listwa od zamka bagażnika (najlepiej niebieski metallic)

ufff, na razie to tyle. Będę wdzięczny za pomoc.
												 Anonymous - Śro 03 Maj, 2006
  a co wjechales komus motorem do auta i masz odkupic?? :562:  zarcik  
												 Michał - Śro 03 Maj, 2006

| Cytat: | 	 		  | -cztery śruby torksy do czarnej, plastikowej pokrywy głowicy  | 	  

nie przesadzasz ?? to to 10 zeta kosztuje w sklepie typu castorama

| gd-r600 napisał/a: | 	 		  | -tylna półka (bez otworów)  | 	  

100 z ł na allegro 

| Cytat: | 	 		  | -komplet wycieraczek, malowane na czarno (przód + tył)  | 	  

spray w łape i ogień. Wcześniej przejedz rozpuszzcalnikiem

| gd-r600 napisał/a: | 	 		  | -wkład prawego lusterka  | 	  

znowu allegro
												 k-mart - Śro 03 Maj, 2006
  tez mysle ze takie "pierdoly" lepiej wszystkie nowe kupic, chyba ze ktos sie rozbil swoim vts'em i tylko te rzeczy ocalaly   
												 ps - Śro 03 Maj, 2006 Temat postu: Re: potrzebne plastiki, pierdółki do Saxo VTS 1.6 16V
  	  | gd-r600 napisał/a: | 	 		  -to coś co powinno być obok prawej, regulowanej lampki sufitowej (czujnik temperatury?)

| 	  

macie więcej niż jedną lampkę sufitową w swoich Saxach, czy po prostu kolega ma "dłubniętą"??  :566:
  dzięki za pomoc, rzeczywiście śrubki kupię w markiecie, reszta na Allegro się pewnie znajdzie.

Ale nadal nie wiem, co powinno być po lewej stronie (jest dziura w obudowie górnej konsoli) obok regulowanej lampki do czytania mapy?
												 Niemy - Śro 03 Maj, 2006

| gd-r600 napisał/a: | 	 		  dzięki za pomoc, rzeczywiście śrubki kupię w markiecie, reszta na Allegro się pewnie znajdzie.

Ale nadal nie wiem, co powinno być po lewej stronie (jest dziura w obudowie górnej konsoli) obok regulowanej lampki do czytania mapy? | 	  

nie jestem pewny, ale w starszych 106tkach byl tam chyba czujnik podczerwieni do centralnego zamka, nie wiem jak to u Ciebie wyglada, zapodaj fotke
  okladnei tak jak pisze niemy.u mni ejest tam czujnik do oryginalnego centralnego zamka
												 Grzesiek VTS - Śro 03 Maj, 2006
  Ja jade do Francji w sobotę i wracam pod koniec miesiąca wiec mogę przywieść pare gratów.

Podaj mi co jeszcze dokladnie potrzeba i wszystko przywioze   
												 saxorulez - Śro 03 Maj, 2006
  to coś to druga lampka.. w saxofonach faza I tak było.. miłosz tak ma  

| 

|  

|