michool_vt - Śro 08 Kwi, 2009 Temat postu: [k] clio williamsktokolwiek widział , ktokolwiek wie
poszukiwany clio williams dla fydi
fydi to złoty chłopak i zaopiekuje sie williamsem odpowiednio, wielu z was ma znajomych, którzy mogą posiadać takie cudo, także pomóżmy mu razem w znalezieniu zadbanego egzemplarza
jeżeli ktoś z was słyszał o jakiejś interesującej sztuce, a nie ma jeszcze ogłoszenia w necie lub jest, to dajcie znać
Fydi, szukam, ale nic nie znalazlem fydi - Czw 09 Kwi, 2009
k-mart napisał/a:
Fydi, szukam, ale nic nie znalazlem
spoko. zdaje sobie sprawy, że to nie jest CC i że znaleźć williamsa nie jest łatwo. DziękiM - Czw 09 Kwi, 2009 Jesli teraz nie ma to nalezy uzyc najlepszego z mozliwych narzędzi - czasu matt - Pią 10 Kwi, 2009 fydi, i co po kupnie? strojenie na egzemplarz klekcjonerski czy normalne użytkowanie czytaj jakiś sprincik kajtek od czasu do czasu?....
pozdr. mattTomcat - Pią 10 Kwi, 2009 Słyszałem co nieco o planach fydi'ego i chodzą słuchy, że będzie startował Williamsem w zawodach w paleniu gumy...
Fydi, to prawda ? fydi - Pią 10 Kwi, 2009 Tak to prawda. Zawsze o tym marzyłem i zamierzam wystartować w zawodach palenia gumy długodystansowych 24h.
matt, normalne użytkowanie, ale bez kjs-ów (szczególnie nasza anwa jest męcząca dla samochodu).Tomcat - Pią 10 Kwi, 2009 ale może przejedziesz się z nami czasem spalić trochę gumy na Tychach... k-mart - Pią 10 Kwi, 2009 Fydi jest williams ale watpie by Cie interesowal, rozkompletowany. Brakuje drzwi jednych, deski, blotnika itd.
W razie czego ja go biore Bart - Pią 10 Kwi, 2009
k-mart napisał/a:
Brakuje drzwi jednych,
pewnie Rasta o niego zawadził fydi - Pią 10 Kwi, 2009 ehh no to raczej nie. k-mart - Pią 10 Kwi, 2009 Tak myslalem, dlatego ja go biore