To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Mors vs Ponton

Kamilbike - Czw 26 Mar, 2009
Temat postu: Mors vs Ponton
Zeby nie bylo zludzen, to nie lalismy sie z Rasta po wyscigu :P Ustawka na C, Pojawilem sie ja, potem STF i po chwili dolaczyl Rasta. Chwila gadka szmatka, dotykanie i ogladanie Punto i wsiadamy do wozow. Bylo pare starc:

1. Ja + STF vs. Rasta
Start zatrzymany na zielone, jedynka moja mieli, Rasta szybko wbija 2 (bo moze ja bym od razu zmulil fure :/ ) i zaczyna nam delikatnie odchodzic Wyscig konczy sie na jakis 160-170kmh z przewaga 1-2dl dla Rasty.

2. Ja + STF vs. Rasta
Zestrojenie Foki to bajka xD Start lotny 40kmh 2 bieg, trzeci klakson, poszli. Tzn Rasta poszedl, bo my z STFem zanim zaczelismy przyspieszac to Rasta byl juz na Ursynowie. Smiech STFa, ze turbo dziura jest przeogromniasta
3. Ja vs Rasta + STF
Start lotny 2 bieg 60kmh. Ogien, nie powiem jak bylo na biegach zeby nie sklamac, ale zauwazylem ze dzieki przelozeniu odcinki na 7400 Punto bardzo zyskiwalo nad Focusem, mysle ze co bieg odchodzilem jakies 50cm a w wyzszej predkosci skonczylo sie 1-2dl dla mnie.

4. Ja vs Rasta + STF
Start lotny z 60kmh, fura sie mi przygrzala i zaczelo przerywac, odpuszczamy, zjazd na pogaduchy i koniec scigantowania

Na koniec mielismy sie ustawic jeszcze z 'Hjundajem' Getzem 1.1 mojej kumpeli, ale i ja i Rasta sie wystraszylismy tego wozu i wolelismy sobie nie robic obciachu :]

Zeby nie bylo startowalem na 1.5bara, tylko niestety glupote zrobilem bo zatankowalem caly bak 95 paliwa :/

Czekamy na filmiki od STFa :)

Musze przyznac ze myslalem ze zjem Morsa, ale za duzo myslalem :) Trzeba sie jeszcze ustawic jak bedzie sucho, bo dzis bylo tak ze raz pod lewym raz pod prawym kolem bylo mokro/sucho wiec mi wozem rzucalo na boki przeokrutnie :/

Michał - Czw 26 Mar, 2009

bardzo fajne
moge zamknąć ? :D

Jakarti - Czw 26 Mar, 2009

objechałbys ich na wstecznym wiązac sznurufffki.
nie zamykaj ;)

Bart - Czw 26 Mar, 2009

cargo, cargo, cargo, cargo, cargo...

jest jakiś świat poza cargo? ;D

czekam na filmiki :>

rasta - Czw 26 Mar, 2009

Co mogę powiedzieć Kamilbike pięknie wszytko opisał. Nie ukrywam, że jestem mega zaskoczony bo myślałem, że będzie lanie. :) Jakbym przed ściganiem musiał obstawić kasę to postawił bym w ciemno na Punciaka. Nie zmienia to faktu, że Punciak jest przeokrutnie szybki i na pewno szybszy od Morsa, ale tylko niewiele :P

Ogólnie sparing bardzo miły i trzeba będzie jeszcze go powtórzyć w lepszych warunkach :)

Ps. Następnym razem ustawiamy się na zakrętach :D

nie ma.
tylko cargo warszawa.

a skąd Ty mieszkasz? :D

przepraszam. jest.

plata.

rasta - Czw 26 Mar, 2009

bart napisał/a:
jest jakiś świat poza cargo? ;D

A gdzie można o 21 w dzień powszedni pojechać, he? Może na Tor Poznań...

Stf - Czw 26 Mar, 2009

Kamilbike napisał/a:
1. Ja + STF vs. Rasta

http://www.youtube.com/watch?v=oQS5_vRHXyQ

Kamilbike napisał/a:
Ja + STF vs. Rasta

http://www.youtube.com/watch?v=hEY9ja8uiZI

Kamilbike napisał/a:
Ja vs Rasta + STF

http://www.youtube.com/watch?v=fWycwd4ANIs

z filmików wydaje się jednak że Punto jest szybsze. ale faktycznie to chyba wszyscy myśleliśmy że będzie znacznie szybsze a jest tylko trochę. szkoda że nie było startu po 1 osobie w aucie bo wydaje mi się, ze mogłoby być ciekawie.

wszystko dzieki temu jak STF zmienia biegi.
ja jak zasypiam to sobie o tym mysle.. boje sie tego. nie chcialbym byc skrzynia biegow w aucie STF'a :)

sth like.. stf's dsg..

punto szybsze chyba :/

Michał napisał/a:
punto szybsze chyba

jak zawsze :)
przecwiczyles to na swojej skorze :D

hahahah
dzisiaj oglądałem film. 0.5 sek za pozno startujesz, ale i też ja ci mimo wszysto następne 0.5 sek odchdodze
pozatym ty masz większy silnik, wazysz 1/2 co ja :D

o fakken!! ale mam duzego pytonga ktory rekompensuje wage "widoczną"
hehe dzisiaj pomyslalem o tym.. jak wkleiles ten filmik po raz 100 :D ze to bylo kurde fantastyczne :) nasz race!! cannon ball przy tym to pikus.. to bulka z maslem to orzech do zgryzienia!! nasza potyczka byla o niebo wazniejsza niz grunwaldzka bitwa, niz waterloo!! ba!!!! niz desant na dunkierke!! potyczka ta byla lepsza niz przejscie hannibala przez himalaje na swoich sloniach mechanicznych..
jesli sie myle to lutenet kej mart mnie poprawi..

mistrz zabawa..
jeszcze to powtorzymy ;)

rasta - Czw 26 Mar, 2009

Ale z was t.ępe h.uje :P

Idźcie się brandzlować do innego wątku

cichaj bo Cie zszarzymy :D