To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - "Poland Time Attack League, czyli cztery profi imprezy&

Anonymous - Śro 25 Mar, 2009
Temat postu: "Poland Time Attack League, czyli cztery profi imprezy&
Nie mogę znaleźć wątku na ten temat. Chłopaki ( Albert i Bullit ) z sr organizują 4 rundy pojeżdżawki na torze Poznań.
Czy ktoś się wybiera z tutejszego forum? Czytałem że chyba Stf Golfem..
Ja także rozwazam udział w kwietniu.
Myślę że to dobra okazja by oswoić się względnie bez 'przykrych konsekwencji' ze swoimi pociechami.
To jednak tor a nie jakiś kjs z wyrypami..

pP - Śro 25 Mar, 2009

lepiej poszukaj dokładniejj
saxorulez - Śro 25 Mar, 2009

www.timeattack.pl
wiecej info o tych imprezach

k-mart - Śro 25 Mar, 2009

www.timeattack.org

jeszcze nie dziala :/

Stf - Śro 25 Mar, 2009

jeśli nie doje... kosztem rzędu 800-900pln za dzień to muszę. dopóki golf się porusza trzeba.. ;P
rasta - Śro 25 Mar, 2009

Mniej niż 500 pln na pewno nie będzie :/
Greg - Śro 25 Mar, 2009

Czytaliście regulamin?

Trzeba miec kask, rękawice i kombinezon - wszystko może być z utraconą homologacją. Kombi może stanowic problem... Dodatkowa kasa.

Wiadomo, że nie chodzi (podobno) o napinkę, co powtarzają organizatorzy, ale chwila - taka jest formuła, klepiemy czasy! Stąd moim zdaniem klasa Open NA jest słabym pomysłem - ot takie Clio Sport będzie walczyć z np. z Porsche? :lol2:

Za mały limit miejsc raczej - już jest full chętnych...

W tym sezonie chcę trochę poogarniać, chciałbym porwać się na TP ale póki co chyba jestem za cienki bolek. :devil:

Stf - Śro 25 Mar, 2009

na 1 wypad kombinezonu nie potrzeba. rzecz jasna, zawsze jest napinka ale powiedziałem sobie, ze w tym roku Poznań zaliczyć muszem. Oczywistym jest że dojadę w ogonie stawki, celem nadrzędnym jednak w pierwszym wyjeździe to bariera 2 minut.

...o ile nas wpiszą.

Greg - Śro 25 Mar, 2009

Na pierwszy nie trzeba, ale później już tak... Jak ktoś planuje wszystkie ogarnąć to niech kupuje, ale jak ktoś chce na raz...

Ale miałem gdzies w łapach topowy kombinezon Sabelta, który wisiał w sklepie i z jednej strony wyblakł. :rotfl:

Młody Papież - Śro 25 Mar, 2009

a jak ktoś chce raz?
Greg - Czw 26 Mar, 2009

Możesz raz. Na pierwszą eliminacja w kwietniu nie musisz miec kombinezonu, na następne tak. Nie chodzi o to, że Twój pierwszy raz jest bez kombinezonu, a po prostu w ten jeden dzień zwalniają z tego obowiązku. :>
qbus - Czw 26 Mar, 2009

mi w szafie lezy kombinezon SFPI Competition z utracona homo... do oddania za cene dobrej koszuli... jakby ktos chcial to moge foty zrobic.
M - Czw 26 Mar, 2009

ja bym sie pisał
Stf - Czw 26 Mar, 2009

eM napisał/a:
ja bym sie pisał

na kombinezon czy upalanie w Poznaniu ?

M - Czw 26 Mar, 2009

Na kobminezon a na poznan swoja droga tez