anjas - Sob 21 Mar, 2009 Temat postu: fotograf poszukiwanyW przyszłą sobotę mam chrzest mojej Hani. W kościele w Podkowie Leśnej, w samo południe.
Szukam osoby, która porobiłaby trochę fajnych fotek podczas uroczystości i chwilę po, w otoczeniu kościoła w Podkowie.
Oczywiście można pójść na łatwiznę i wziąć jakiegoś fotografa z ogłoszenia, ale pomyślałem, że na forum jest tyle osób, które zajebiście ogarniają temat fotografowania i być może któraś z nich chciałaby zrobić dobry uczynek i oczywiście zarobić.
Co do kwestii finansowych napewno się dogadamy
Ktoś chętny?
(może być priv )martin.h - Sob 21 Mar, 2009 Może Marcel i jego 0.1 MPix ? PieQt - Nie 22 Mar, 2009 rozumiem, że to ogłoszenie to pretekst do zaproszenia nas wszystkich na chrzciny Mick - Nie 22 Mar, 2009 kurcze Endrju... 28 jest rajd Mazowiecki... Michał - Nie 22 Mar, 2009 andrzejku, ogarniam ci tego foto ...
jutro będe wiedzieć czy da rade bo aktualnie cyka foty na lodowcach we włoszech106 - Nie 22 Mar, 2009 sorry ja w ten weekend nie dam rady...anjas - Nie 22 Mar, 2009
106 napisał/a:
sorry ja w ten weekend nie dam rady...
shit
na Ciebie liczyłem W końcu z Krakowa to 2 kroki Bart - Nie 22 Mar, 2009 anjas, jak się nikt nie zgłosi i sytuacja będzie dramatyczna to mogę wpaść z nokią E65 (0.1mpix - tylko w słoneczny dzień, przy większym zachmurzeniu niczego nie widać )106 - Nie 22 Mar, 2009 jak cos to zaplaniczka mozna doswietlic PieQt - Nie 22 Mar, 2009 taa dwa kroki rządzą PiTT - Wto 17 Lis, 2009 kurcze Andrzej, teraz to odkopałem, jak coś to słyszałem że on jest profi, tak na przyszłość będziesz miał
Fotograf PROFIanjas - Wto 17 Lis, 2009
PiTT napisał/a:
Fotograf PROFI
dzięki!!!
Melona znam. Fajne fotki ślubne nam ogarnął.
Na pierwszym planie my a za nami jeleń na rykowisku.
Symbolizm i fotomontaż to jego silne strony!PieQt - Wto 17 Lis, 2009
anjas napisał/a:
dzięki!!!
Melona znam. Fajne fotki ślubne nam ogarnął.
Na pierwszym planie my a za nami jeleń na rykowisku.
a mówiłeś, że jeleń był na pierwszym planie ... tak jak pewne zdjęcie z koniem ... też wykapany tyM - Wto 17 Lis, 2009 Ja polecam fotografa przy placu wilsona - na slowackiego.
DObre foty trzaska. Anajs cos o nim wie.
A to moja ksiezniczka
anjas - Wto 17 Lis, 2009
eM napisał/a:
Anajs cos o nim wie.
heheh, kuźwa... wiem...
foty trzaska fajne, ale uważajcie co podpisujecie w umowie, bo potem możecie tak jak ja wisiec przez poł roku na billboardzie reklamującym to studio
...albo być na jego stronie internetowej, tak jak ja do dziś (przez 5 lat od ślubu)