Michał - Pią 06 Mar, 2009 Temat postu: Programowanie pilotaElo
Mam pytanko.
Zgubiłem pilota od bramy. Chcąc wykupić sobie nowy , musiałbym zaplacić, jak za pilota , chorą kase.
I tu mam pytanko czy istniej możliwość kupna jakiegoś pilota i go zaprogramować na podstawie innego ?? ( tego innego porzycze od bartliego bo parkuje koło mnie )106 - Pią 06 Mar, 2009 miernik czestotliwosci czy oscyloskop i dzik temat ogranie...Michał - Pią 06 Mar, 2009 dzik ...M - Pią 06 Mar, 2009 Też mam oscyloskop ale bez pamięci KonradMK - Pią 06 Mar, 2009 słyszałem że jak dzik zrobi pilota to otwiera potem wszystkie garaże i fury w promieniu 20km Michał - Pią 06 Mar, 2009 DZIK !!!!!!!!!!! dzik - Pią 06 Mar, 2009 Co jest??
Jakiej firmy ten pilot?Michał - Sob 07 Mar, 2009 wyslalem pw do bartliego
niech odpiszeBartli - Nie 08 Mar, 2009 Dzisiaj wieczorem, albo jutro dam info o tym pilocie.
Nie mam teraz go w domu Bart - Nie 08 Mar, 2009
Bartli napisał/a:
Nie mam teraz go w domu
pewnie gdzieś poleciał Anonymous - Nie 08 Mar, 2009
bart napisał/a:
Bartli napisał/a:
Nie mam teraz go w domu
pewnie gdzieś poleciał
teeee romantyk cichaj Bartli - Nie 08 Mar, 2009
bart napisał/a:
Bartli napisał/a:
Nie mam teraz go w domu
pewnie gdzieś poleciał
carlose - Nie 08 Mar, 2009 no własnie, zalezy jaki pilot, ja kiedyś miałem takiego pilota chyba firmy NICE gdzie programowanie polegało na przestawieniu paru zapadek które były w pilocie Vlodarsky - Pon 09 Mar, 2009
carlose napisał/a:
no własnie, zalezy jaki pilot, ja kiedyś miałem takiego pilota chyba firmy NICE gdzie programowanie polegało na przestawieniu paru zapadek które były w pilocie
też taki mam gdzie mieszkasz Carlose ? Michał - Pon 09 Mar, 2009 ja tak miałem kiedyś teraz ten pilot jest za mały aby miał takie zapadki coś czuje.
Czekam na bartliego