Ja tak. Jedziemy razem z bratem. Nie napinamy pośladków , nie nastawiamy się na zużycie na amen klocków i opon, jedziemy pojeździć, dla funu. Na Torze Poznań już byliśmy, nie raz.
Do odważnych świat należy .Marek23 - Śro 18 Lut, 2009 W marcu mnie nie ma, październik może, ale mam nadzieję, że wcześniej...
Ja się nastawiam, spinam pośladki, idę o życie, do ostatniego druta w oponie.Michał - Śro 18 Lut, 2009
Cytat:
do ostatniego druta w oponie.
M - Śro 18 Lut, 2009 ALT mi sie kojarzy z bubkami z pewnej organizacji oraz z pewnego forum.Michał - Śro 18 Lut, 2009 JAKIE JAKIE ??Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 sss? czy sr.pl?TomsoN - Śro 18 Lut, 2009 to pierwsze chociaż to drugie chyba też rasta - Śro 18 Lut, 2009 Gaydek, rychło w czas hehe
Na 22 marca to zostało jakieś 5 wolnych miejsc, a na 4 października niewiele więcej Marek23 - Śro 18 Lut, 2009
Cytat:
Gaydek, rychło w czas hehe
Na 22 marca to zostało jakieś 5 wolnych miejsc, a na 4 października niewiele więcej
To c.huj im w dupę... Niech im się dalej wydaje...Gaydek - Czw 19 Lut, 2009 No tak... jestem pierwszy na liście... jestem przedprzedostatni. Szybka decyzja, szybki przelew, jedziemy pojeździć.
Nie wiem o co Wam chodzi, ale nawet mnie to niespecjalnie interesuje. Ja nie jadę pić z OZem czy innymi mniej lub bardziej znanymi z SR.
Peace.Janusz - Czw 19 Lut, 2009 o co kaman z tym sr.pl wiem z ejest taska strona i ze duozo osob od nas ma tma konta ale o co kaman z jakimis znanymi osobami he?? u nas mamamy o wiele bardziej znanego dr. profesora chrzanka, kej zarta, mochera eMa.. i wielu innych... to z pewnoscia na sr.pl pisza o nas a pojezdzawka to pojezdzawka posmigac zawsze warto...rasta - Czw 19 Lut, 2009 Nie da się ukryc, że ALT jest nieliczną imprezą gdzie mozna pełną bomba posmigać po poznaniu i nikt nie będzie sie pucował, że za szybko lub, ze nie ma klatki na pokładzie.
Dlatego jest tak popularny pomimo swojej ceny.Gaydek - Czw 19 Lut, 2009
Janusz napisał/a:
pojezdzawka to pojezdzawka posmigac zawsze warto...
Indeed.Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 21-22/03 sa mazowieckie szutry Gaydek - Pią 20 Lut, 2009 Marcel 08, nie myj fury i jedź .