anjas - Wto 17 Lut, 2009 Temat postu: Katowice - pytanieJak najłatwiej dotrzeć z dworca w Katowicach na ulicę Raciborską 3.
Daleko to jest?
Można uderzać z kapcia? (jeśli tak to ile czasu potrzeba?)
(jeśli tak, to byłby na miejsce niecały kilometr)nox - Wto 17 Lut, 2009 Tak to jest dworzec
co będziesz robił w AWF'ie ?? wyrywal studentki ?? anjas - Wto 17 Lut, 2009
nox napisał/a:
Tak to jest dworzec
ok, czyli chyba kapeć, bo taksówkę to aż głupio brac
danke
nox napisał/a:
co będziesz robił w AWF'ie ?? wyrywal studentki ??
to pod tym adresem jest AWF?
Myślałem, że jakaś szkoła...nox - Wto 17 Lut, 2009 Czy ja wiem dotrzesz nieco usyfiony ale dasz rade
jako że pracuje w niedalekiej okolicy moge być przejazdem jak by co to daj znaka nox - Wto 17 Lut, 2009
anjas napisał/a:
to pod tym adresem jest AWF?
Myślałem, że jakaś szkoła...
jak dobrze widze mapke to tam jest AWF przynajmniej ścianka wspinaczkowa od AWF'u .anjas - Wto 17 Lut, 2009
nox napisał/a:
jako że pracuje w niedalekiej okolicy moge być przejazdem jak by co to daj znaka
będę jutro o 10.10 w Kato
o 10.30 muszę być w tej szkole. Mają akurat przerwę w gimnazjum i mam się spotkać z jedną dziewczyną, którą poznałem na GG
A tak serio, to rzeczywiście powinienem być na miejscu o 10.30... gdybyś akurat koło 10.00 przejeżdżał koło dworca to byłbym oczywiście wdzięczny nox - Wto 17 Lut, 2009 daj mnie do siebie nr jak będę jechał o takiej porze co jest bardzo prawdopodobne to przedzwonię 10 min wcześniej że będę i się ustawimy powinienem jechać dokładnie w tym kierunku .anjas - Wto 17 Lut, 2009 prif Anonymous - Wto 17 Lut, 2009
anjas napisał/a:
o 10.30 muszę być w tej szkole. Mają akurat przerwę w gimnazjum i mam się spotkać z jedną dziewczyną, którą poznałem na GG
Marek23 - Wto 17 Lut, 2009
Cytat:
k-mart - Wto 17 Lut, 2009 Marek, gdzie Ty teraz wogole jestes???Marek23 - Wto 17 Lut, 2009 PrivPieQt - Wto 17 Lut, 2009
Cytat:
Marek, gdzie Ty teraz wogole jestes???
Cytat:
Priv
marek utknął w matrixie
anjas napisał/a:
Anjas tylko nie spierdol tego!!!Bart - Czw 19 Lut, 2009 kurza twarz! kilka dni mnie w polsce nie było a tu takie wydarzenie - anjas na śląsku się pojawił
Fajna małolatka?
szkoda, że nie jest chłopcem anjas - Czw 19 Lut, 2009
bart napisał/a:
kurza twarz! kilka dni mnie w polsce nie było a tu takie wydarzenie - anjas na śląsku się pojawił
specjalnie wyczekiwałem na taki dzień, żebyś mi nie robił konkurencji pod gimnazjum