To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - fiesta vs passat v6 + fiesta vs merol coupe

pP - Wto 17 Lut, 2009
Temat postu: fiesta vs passat v6 + fiesta vs merol coupe
Witam Panowie.

Dzisiejszy wynik 1:1

1. Wydawał się zwyczajny passat na xenonie. Dodatkowo czarne szyby i rejestracja CB - na bank handlowiec w tdi. Na światłach stał za mną. Jedynka ostro. 1-2 koleś wyskakuje na sąsiedni. 2-3 0.75 długości przede mną. Na 3 zaczął mi znowu odjeżdzać ale nieznacznie. Dojeżdzam do świateł - V6 4 motion. DZIEKUJĘ o_O

2. Kiedy stałem za passatem z prawej podjeżdza energicznie merol coupe z białą skórą i widać na wypasie (taka buda http://moto.allegro.pl/it..._kompresor.html ). W środku bardzo ładna kobieta. Pojechałem za nią w prawo. Początkowo zbadała o co h. Jechałą przede mną ale dodawała stopniowo gazu żeby zobaczyć czy się trzymam. Światła - zielone - pełna pi.da. Wystrzeliła jakby miała 4 łapy ale chyba diesel w automacie (brak zmiany biegów(chyba, że sie z lewarkiem tak dobrze obchodziła ^_^ ) i mocny dół). Fiestka jak się wkręciła zaczęła minimalnie odrabiać. Przy 2-3 byłem już równo. Wpiąłem 3 a ona zwolniła przed zakrętem ehh.

Przed tym wszystkim na puławskiej spotkałem jakiegoś niebieskiego saxo - miał smiesznego kierowcę prowadzącego na tzw. rybkę i chyba 8v bo lekko mu odjeżdzałęm :)

pyzdry

Stf - Wto 17 Lut, 2009

a miało być na lajciku ;P jak zwykle. dobrze że pojechałem wcześniej bo paliwa by mi brakło..

fiesta wyrasta na małego killerka :P

pP - Wto 17 Lut, 2009

Cytat:
fiesta wyrasta na małego killerka
właśnie przydał byś się bo koleś z paska miał minę jakby właśnie ferrari opitolił na tryliard długości..

u mnie wydech i dolot i by kwiczał, że jego v6 nie jedzie!!