Jak dla mnie esencja hothatchowości - nie widze minusów
Marcel 08 napisał/a:
po 3 ?!?!?!
czy to wyglada na duze uszkodzenie?
Zderzak i błotnik do wymiany
Obawiam się że z tymi elementami będzie problem i to nie mały.
Z tego co raściak opowiadal to błotniki sa inne (szersze) niż w zwykłej foce.
Zderzak też raczej nie wystepuje w każdym autoszrocie ...
Drzwi chyba to samo - to tak na pocieszeniemartin.h - Sob 14 Lut, 2009 Temat postu: Re: Focus RS?
Marcel 08 napisał/a:
po 1
czy ktoś ma blisko do Brzeska?
Najbliżej to mają pewnie Krakusy, myślę, że samochód wart obejrzenia. Marcel, a pytałeś o to: "posiadam wiele części potrzebnych do odbudowy". Ciekawe co to za części?Janusz - Sob 14 Lut, 2009 focus rs jest zajebisty..... niestety zderzak i nadkole zapewne tylko aso pozatym jedynym minusem jest fakt ze nie ma 4x4 ale za to ma szpere Gaydek - Sob 14 Lut, 2009 Ten znak zapytania jest nie na miejscu . Powinno być: Focus RS!
Zderzaki pojawiają się na allegro i nie mówię to o częściach z pakietu RS do Foki nie RS. Mówię o zderzakach prawdziwego RSa. Błotnika na allegro chyba jeszcze nie widziałem.
BTW czy FRS z ogłoszenia nie ma przypadkiem uszkodzonej podłogi? Ma, na pewno. To Wam nie przeszkadza?kubas - Sob 14 Lut, 2009 faaaaaaaaaaajnyy !! dla mnie bomba jesli poradzicie sobie z podloga a gosciu ma zderzak lub blotnik to bym bral !106 - Sob 14 Lut, 2009 chyba qbus ma najblizej
poza tym to juz strasznie dlugo sie sprzedaje ten RS... nie wiem czy tam
tez cos z zawiasem nie jest uszkodzone... pytanie do znawcow czy RS ma
takie samo zawieszenie, wachacze jak zwykly czy jakies wlasne rozwiazania.
cena okazyjna ze 20k taniej niz sprawne egzemplarze....qbus - Sob 14 Lut, 2009 z krakowa tyle samo km co ode mnie tak gwoli scislosci
hmm z pracy czasami jezdzimy na tarnów, drugi kierowca ogarnia mechanike bardzo dobrze (w sensie ze Kamil od Masteli to jest) ale na co by trzeba bylo zwrocic uwage przy takim samochodzie? bo ja nie mam zielonego pojecia.Janusz - Sob 14 Lut, 2009 pewnie na to co przy zwykłym + to co jest roz.jebane Kamilbike - Sob 14 Lut, 2009 Z tego co pamietam kiedys sluger na SR pisal ze zderzaki i blotniki to kupa hajsu, dokladnie nie pamietam ile to to bylo,ale wiem ze te ceny mnie posadzily na krzesle wtedy. Podloga nie musi byc koniecznie krzywa w foce przeciez progi to kawal plastiku, moze ten plastik jest wgnieciony tylko.Janusz - Sob 14 Lut, 2009 błotnik lewy RS 1695,80 zł...
zderzak przedni RS 2537,60 zł... Zderzak jest juz niebieski metalik... ale jest goły... czyli bez kratek... zaślepek i tym podobnych
Wachacz lewy 1101,40 zł... do zwykłego kosztuje niecałe 500 zł..... czyli jest inny.... wachacz jest razme z tym "cukierkiem" ...
Ceny z ASO kubas - Sob 14 Lut, 2009 no to spoko 4k za blotnik i zderzak a fura tansza o 20k wiec i tak sie oplaca M - Sob 14 Lut, 2009 Marcel jak go kupisz to bedziesz przemistrzem.
Bryła - mistrz, kolor - piekny. Silnik łaaaał Michał - Sob 14 Lut, 2009 marcel ma coś innego na oku także
wczoraj mi pokazywał.
RS wysiada przy nim mi - Sob 14 Lut, 2009 używany Y T S?