Michał - Pią 13 Lut, 2009 Temat postu: Ostatni pobór do WojaTak jak w temacie.
Uważacie że Tusk dobrze zrobił wprowadzając takie rozporządzenie?
Mi generalnie dupe uratował. Ale o tym później napiszeM - Pią 13 Lut, 2009 Tusk nic nie wprowadził, raczej rząd , ustawa została przegłosowana.
Ja uwazam ze bardzo dobrze zrobili.Vlodarsky - Pią 13 Lut, 2009 Ja też uważam, że dobrze zrobił... szkoda, że teraz a nie kiedy mnie ganiali Michał - Pią 13 Lut, 2009 obiło mi się o uszy że to Tusk właśnie , ale to nieważne kto w sumieM - Pią 13 Lut, 2009 jakby tusk móglby cos sam wprowadzac to byłby monarchą i władzą w jednej osobie.
Ustawa, glosowanie, prezydent klepnął i jazda.Vlodarsky - Pią 13 Lut, 2009 a czyj to był pomysł ?Michał - Pią 13 Lut, 2009 Dobrze
Czy pomysł Tuska aby zrobić wojo zawodowe był dobrym pomysłem ?
lepiej ?Michał - Pią 13 Lut, 2009
http://www.pardon.pl/arty...oboru_do_wojskaMichał - Pią 13 Lut, 2009 Tak, tak, wyczekiwana przez wielu wiadomość wreszcie staje się faktem. Zapowiadał to w trakcie kampanii wyborczej Donald Tusk. Teraz wojsko podtrzymuje stanowisko.Vlodarsky - Pią 13 Lut, 2009 Czyli pomysł Tuska i to jemu trzeba to przypisywać.M - Pią 13 Lut, 2009 Nie, to był mój pomysł tylko tusk mi ukradł. Czyli ja to wprowadziłem Vlodarsky - Pią 13 Lut, 2009
eM napisał/a:
Nie, to był mój pomysł tylko tusk mi ukradł. Czyli ja to wprowadziłem
to szkoda, że to nie Ty zaproponowałeś bo byłbyś teraz naszym bohaterem Bad-i - Pią 13 Lut, 2009 mówcie co chcecie, ale czy na tym zdjeciu po lewej to nie sam Anjas ??Vlodarsky - Pią 13 Lut, 2009 wam też brali w ręke siusiaka i dokładnie oglądali ? mojego podnosili we dwóch anjas - Pią 13 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
to nie sam Anjas ??
przykro mi, ale nie mam takich gustownych majtasów