Chłopaki z YTRC ustawiają się na spotkanko w Wyrazowie 28 lutego. Może i ludzie którzy nie siedzą na tamtym forum by zawitali? Z wawy jest praktycznie tyle samo km ile ja jadę z wro, więc może jakiś większy spot się uda zrobić?
hę?Młody Papież - Czw 05 Lut, 2009 warszawiaki sie bojo ej! Bart - Czw 05 Lut, 2009 ja też się boję, ale zapewne przybędę Michał - Czw 05 Lut, 2009 ja będe.
cabrio polatamAnonymous - Czw 05 Lut, 2009 Ale tam nie będzie dzifffek w tipsach...
Chyba że mi sobie dorobi michool_vt - Pią 06 Lut, 2009 kufa dzifki i koks zawsze jest!!
ja sie nastawiam , że jade.. ale nie jestem pewnien czy bede miał czas ogarnac zawias (cos stuka, dosc glosno) takze ja 50/50 Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 karwa , nie tu ten post(łaj nie mogę edytować)Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 Michool - mój zawias tak napier*dala że nie słyszę już radia i też chyba nie zdąże ogarnąć ale bendem (muszę pokazać coponiektórym jak sie skręca...
...ć nie powinno Tomcat - Pią 06 Lut, 2009 Pomysł - rewelacja
Chęci - SĄ !
Samochód - jeździ
Czy zapier.dala - nie do końca bo przednie amory chcą już do domu
Czy zdąże to ogarnąć - zdąże
Czy mam na to kase - niebardzo
Czy pałamifurkoczejakruskiwentylator na samą myśl i jeździe po torze - TAK TAK TAK
więc jak widać wszystko zależy od kasiory fydi - Pią 06 Lut, 2009 Ja rezygnuję. Zbieram już kasę Ale jak ktoś mnie przygarnie z Krk to mogę z wami jechać. Porobię wam fotki i dam mi - Pią 06 Lut, 2009 nie mientknąć, nie mientknąć! Ja będę, czy to Wam nie wystarcza? michool_vt - Pią 06 Lut, 2009