Anonymous - Czw 05 Lut, 2009 Temat postu: Warszawiacy!!daje pomukaJakim autobusem/tramwajem/innym srodkiem masowego razenie dojechac z dworca centralnego na al.ujazdowskie
Wiem ze mozna znalezc to w necie ............................ale nie chce mi sie szukac
kto pierwszy ten lepsiejszy-daje pomukafydi - Czw 05 Lut, 2009 pierwszy!Bart - Czw 05 Lut, 2009 autobusem MZK!CHRZANEK - Czw 05 Lut, 2009
rabarbar napisał/a:
Jakim autobusem/tramwajem/innym srodkiem masowego razenie dojechac z dworca centralnego na al.ujazdowskie
Wychodzisz z pociągu.
Wjeżdżasz schodami ruchomymi na poziom "0".
Od strony "Złotych tarasów" masz perony autobusowe (autobusy MZK nie PKS )
Wsiadasz w linię 525 i wysiadasz na przystanku : "Pl. na rozdrożu"
Po wyjściu z autobusu wchodzisz jedynymi schodami jakie są na góre i skręcasz w prawo.
Przed Tobą rozciągają się wspaniałe Aleje Ujazdowskie...
Dawaj !!!Anonymous - Czw 05 Lut, 2009 Chrzaniu dałem jak obiecalem
Tylko jeden autobus tam jezdzi??ale wiocha!!!!ja myslalem ze tam to co najmniej metro jezdzi-do ambasady usa musze sie dostac w 18 minutMichał - Czw 05 Lut, 2009 nie wypada jedzić komunikacją jeśli ma się cabrio CHRZANEK - Czw 05 Lut, 2009 Rabarbar - weź nie pie.rdol
Mów kiedy będziesz w Wawie to Cie odbiore z dworca i podrzuce do ambasady.
Wal na PWMichał - Czw 05 Lut, 2009 z centrum do ambassady w 18 min ?
jedynie drift king master da rade to zrobić.CHRZANEK - Czw 05 Lut, 2009 Zejdę do 17min ...Michał - Czw 05 Lut, 2009 nie dasz rady ... jaki dzień i godzinaAnonymous - Pią 06 Lut, 2009 jutro-przyjazd 9.40-ambasada 10.00
taxą da rade??CHRZANEK - Pią 06 Lut, 2009
rabarbar napisał/a:
taxą da rade??
Ni chu...chu...
Za to civic z pewnością da radę Michał - Pią 06 Lut, 2009 bendom korki
stawiam moje 22b ze nie dasz rady !!CHRZANEK - Pią 06 Lut, 2009
Michał napisał/a:
stawiam moje 22b ze nie dasz rady !!
Moje Gallardo ze dam !!Michał - Pią 06 Lut, 2009 zakład przyjęty