lukp - Nie 01 Lut, 2009 Temat postu: Analiza SWOTPanowie czy ktoś z was robił może taka analizę i ma może na kompie
Potrzebuje na zajęcia ale niestety trochę brak mi czasu żeby nad tym posiedzieć, będę wdzięczny za pomoc Michał - Nie 01 Lut, 2009 na kiedyM - Nie 01 Lut, 2009 Ale analize swot czegoś czy o analizie swot ogolnie?lukp - Nie 01 Lut, 2009 najlepiej analizę jakiegoś przedsiębiorstwa Loko - Nie 01 Lut, 2009 analiza swot orbisu: www.biznes-expert.eu
mam też analize fundamentalną AmRestu z 2005 roku w której jest analiza swot do przesłania na meila.M - Nie 01 Lut, 2009
Loko napisał/a:
analiza swot orbisu: www.biznes-expert.eu
mam też analize fundamentalną AmRestu z 2005 roku w której jest analiza swot do przesłania na meila.
A niedzwiedzia ty je.bał?
k-mart - Nie 01 Lut, 2009 SWOT pisze sie SWAT!
Ale jak z-anal-lizowac???M - Nie 01 Lut, 2009 Spocznij!Loko - Nie 01 Lut, 2009
eM napisał/a:
Loko napisał/a:
analiza swot orbisu: www.biznes-expert.eu
mam też analize fundamentalną AmRestu z 2005 roku w której jest analiza swot do przesłania na meila.
A niedzwiedzia ty pomylony.ł?
Ziom nie pij tyle, bo nie idzie Cie zrozumieć Greg - Pon 02 Lut, 2009 OK, ale potrzebujesz jakiegokolwiek gotowca, szablonu jak "to sie robi", czy co?
Cos się znajdzie. lukp - Pon 02 Lut, 2009 Greg gotowca KonradMK - Wto 03 Lut, 2009 Analiza SWOT wyjścia do Platy:
S (Strengths) – mocne strony: będziesz się zajebiście bawił
W (Weaknesses) – słabe strony: wydasz w chuj chajsiwa
O (Opportunities) – szanse: być może poruchasz
T (Threats) – zagrożenia: a być może nie
Michał - Wto 03 Lut, 2009 AHHAHAHA
Profesorze. Pozwole sobie zmienić zagrożenia
S (Strengths) – mocne strony: będziesz się zajebiście bawił
W (Weaknesses) – słabe strony: wydasz w chuj chajsiwa
O (Opportunities) – szanse: być może poruchasz
T (Threats) – zagrożenia: Bejnar może cię nie wpuścić.KonradMK - Wto 03 Lut, 2009 o ładnie, bo faktycznie zyebałem dobrze że jesteś rezydentem i znasz ten biznes od podszewki
PS na obronę mogę powiedzieć że mi chodziło o to że zagrożeniem jest to, że wydasz chajs a nie poruchasz ale twoja wersja jest lepsza lukp - Czw 05 Lut, 2009 Greg masz coś ciekawego?