Bad-i - Sob 31 Sty, 2009 Temat postu: czym sie roznia amerykanskie autanie wiem czy ktos sie orientuje ale mam pytanie....
mamy np dwa auta Cadillac Escalade; 2007 vs 2009 - ja zewnetrznie nie widze roznicy
tak samo jest w przypadku Lincolna Navigatora
Majk - moze ty cos wiesz Marek23 - Nie 01 Lut, 2009 Obydwa to gó.wno, jak każde amerykańskie auto.Bad-i - Nie 01 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Obydwa to gó.wno, jak każde amerykańskie auto.
to Twoja opinia i ją szanuje, ale nie o to pytałem....
Zaraz dojdziemy ze wedlug mnie np Tuareg to gowno a Q7 nie skreca martin.h - Nie 01 Lut, 2009 Amerykanie mają trochę inne podejście do motoryzacj. U nich na pierwszym miejscu jest komfort, na drugim przyjemność z jazdy. Jest kilka amerykańskich aut, które są świetne jak np. Viper czy Corvette czy obecne New Muscle Cars typu Challenger, Camaro, Charger. A tak pozatym większość amerykańskich aut to kupa, nie skręcają i nie hamują. Jako ciekawostkę powiem, że nawet japońscy czy europejscy producenci sprzedają w Ameryce inne auta niż w EU, np. Impreza WRX sprzedawana jest tam z takim hamulcem, że aż strach tym jeździć.OSKAR - Nie 01 Lut, 2009 Majk wie wiele ale ten bey jeszcze dogorywa w luzku k-mart - Nie 01 Lut, 2009 A ja chce H1.Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 A ja się w pełni zgadzam z Markiem
A dlaczego gówno? bo to kupa...Bad-i - Nie 01 Lut, 2009 przypominam ze mowimy o SUVach a nie autach sportowych Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 AAAAAA, to sorry...
Więc tak: każdy suv to kupa
Pozdr. Bad-i - Nie 01 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
AAAAAA, to sorry...
Więc tak: każdy suv to kupa
Pozdr.
a moim zdaniem SUV made in US jest najbardziej prorodzinnym autem jakie jestAnonymous - Nie 01 Lut, 2009 Ja tez sie zgadzam,jezdzilem paroma i wiecej nie chce jezdzic (taurus,jakies vany,jakies terenowki)
A czym sie roznia nie wiem ,nie znam sie i nie chce sie znac
Jak powiada moj syn-w wynalazkach nie robie Anonymous - Nie 01 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
SUV made in US jest najbardziej prorodzinnym autem jakie jest
Fakt, do ruchania jest zajebiaszczy, ale do jazdy już nie Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 [/quote]
a moim zdaniem SUV made in US jest najbardziej prorodzinnym autem jakie jest[/quote]
nie zgodze sie-dzieciak mi rzygał od tego bujaniak-mart - Nie 01 Lut, 2009 Jedyny suv ktory jak dla mnie jest suv'em, to H1.
Reszta to kopa.
Dlaczego?
Bo zaden tak nie da rady:
http://www.youtube.com/watch?v=1XpEKDxR5TEBad-i - Nie 01 Lut, 2009 kurcze az tyle osob z forum ma doswiadczenia z suvami z US ??
widze ze wiekszosc narzeka ale nie wiem ile z was taki mialo ??