The Mc - Wto 27 Sty, 2009 Temat postu: KIA Soul - Konkurs Hulaj DuszaKia wprowadza na rynek nowe Auto o nazwie Soul. W zwiazku z tym ogloszono konkurs na najlepsza grafike. Konkurs polega na tym ze co tydzien jest glosowanie na najlepszy projekt, nastepnie w maju bedzie final i kazdy zwyciesca danego tygodnia bedzie walczyl o glowna nagrode czyli o KIA Soul.
Umiescilem tam swoj 2 projekt, bo akurat mialem cos przygotowane na obie linie meska i damska. NIechce pisac zebyscie oddawali glos na moj projekt no ale..
Rzecz w tym ze trzeba sie zalogowac i mozna oddac tylko 1 glos. Wiec jezeli ktos mialby ochote sie zalogowac i jezeli nie znajdzie jakiegos faworyta zawsze mozecie zaglosowac.. no chociazby na mnie na mnie - dzieki ! :}
Tak wyglada moj projekt (wersja dla pan)
ps: jak wygram auto to je rozbierzemy na czesci i sie podzielimy FreeMan - Pon 02 Mar, 2009 chyba mamy zwyciezce w klubie.... The Mc - Pon 02 Mar, 2009
Panowie niewiem jak wam dziekowac za zaangazowanie i poswiecony czas! Love ya!!
nr 1 !! a jeszcze dzis rano mialem 50 glosow
Jestescie super!
Chcialem podziekowac wszystkim co glosowali, mojej Magdalence ktora dzielnie od rana mi pomagala.
Ale sie ciesze Niemy - Pon 02 Mar, 2009 gratulacje
nalezalo Ci sie za to co robisz dla klubu strick - Pon 02 Mar, 2009 No to "wygralismy"
Gratki Dymus FreeMan - Pon 02 Mar, 2009 TheMC sprawdzials glosy ?
kto drugi i ile ma glosow ?
kto trzeci ?The Mc - Pon 02 Mar, 2009 Dzieki za "uporzadkowanie" tematu, chcialem o to samo prosic
Ja z wynikiem 397pnk
II mial 344 z tego co ostatnio widzialem
III yyy duzo mniej od naszego Anonymous - Pon 02 Mar, 2009 Gratulacje !!!
Super ze udało nam sie wbić na 1 miejsce !! Anonymous - Pon 02 Mar, 2009 dajesz dymuś ... pracujemy na twoj wynik michool_vt - Pon 02 Mar, 2009
The Mc napisał/a:
Ja z wynikiem 397pnk
o kurcze, sporo punktów, Twoja praca strasznie musi się ludziom podobać Mick - Pon 02 Mar, 2009 Gratulacje Dymuś!!The Mc - Pon 09 Mar, 2009 Jako ciekawostke wam powiem, ze zeby wygrac w minionym tygodniu trzeba bylo miec glosow 1900 :}
wiec juz nawet nie myslalem o nowym projekcie bo szkoda czasu na takie glosowanielenny - Pon 09 Mar, 2009 ILE?????
1900 głosów???? jak ktoś to osiągnął??
moim zdanie to jakaś ściema jest!!!
nie będziesz się już w to bawił?M - Pon 09 Mar, 2009 CZy oni chcą za darmo zbierać dane osobowe? Dobry biznes...The Mc - Pon 09 Mar, 2009 ten co wygral mial 1900 a 2 i 3 miejscie mieli po 1700 :}
eM dokladnie tak jest, musisz zaznaczyc ze zgadzasz sie na przetwarzanie danych osobowych.