KonradMK - Pon 26 Sty, 2009 Temat postu: volvo v70 2.5 TDIBez 10 stron wygłupów - dobre to jest? bo tanie jak barszcz.
np http://allegro.pl/item529482466_volvo_v70.htmlk-mart - Pon 26 Sty, 2009 Kondziu co stalo sie z Twoja astra kombi c20xeturbokompresor?Kamilbike - Pon 26 Sty, 2009 Tanie bo ma nabite 290tys km pewnie KonradMK - Pon 26 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
Kondziu co stalo sie z Twoja astra kombi c20xeturbokompresor?
u żyda jeździ, kozy na pastwisko wozi
Kamilbike napisał/a:
Tanie bo ma nabite 290tys km pewnie
to jest właśnie głupia odpowiedźKamilbike - Pon 26 Sty, 2009 Kondziu ale ja Ci mowie powaznie, no przeciez nie ma nabitych 29000 km, a juz napewno nie 290, wiec dlatego cena jest taka niska. Pewnie byl tez pukniety w dupala, bo z prawej strony jest dosc duza szpara miedzy zderzakiem a blacha.M - Pon 26 Sty, 2009 I miało zrobione prześwietlenie latarnią wzdłuż osi pojazdu
KonradMK - Pon 26 Sty, 2009
Kamilbike napisał/a:
Kondziu ale ja Ci mowie powaznie, no przeciez nie ma nabitych 29000 km, a juz napewno nie 290, wiec dlatego cena jest taka niska. Pewnie byl tez pukniety w dupala, bo z prawej strony jest dosc duza szpara miedzy zderzakiem a blacha.
nie pytam o ten akurat egz. tylko ogólnie czy to są auta pokroju astry (nie kupuje się bo to gówno) czy może warto kupić bo są wytrzymałe. moje typy na dziś to bejca 5 kombi, mesio cklasse kombi, volvo v70 czyli tanie i solidne chyba auta.kubas - Pon 26 Sty, 2009 volvo u nas na rynku uzywanym to ogolnie bardzo tanie samochody... s80 z mega wypasem mozna dostac za taka cene ze to jest smieszne...M - Pon 26 Sty, 2009 a jak wyglada eksploatacja ? koszt części i czestosc napraw?
Zazwyczaj tanie fajne auta bywają drogie w naprawie... jak to jest moze ktos obeznany powie?
Przez pewien czas mierzylem się z zakupem volvo.Michał - Pon 26 Sty, 2009
Cytat:
Bez 10 stron wygłupów - dobre to jest? bo tanie jak barszcz.
sam zawsze najwięcej offtopujesz ...
tak jak napisał rekin 300 tyś przelotu to już dużo i cena taka niskaKonradMK - Pon 26 Sty, 2009
Michał napisał/a:
Cytat:
Michał napisał/a:
tak jak napisał rekin 300 tyś przelotu to już dużo i cena taka niska
no dobra, ale co z tego? czy w stosunku do ceny to dobry zakup?Gotti - Pon 26 Sty, 2009 a ile ma mieć przebiegu 12 letnie auto w dizlu ?KonradMK - Pon 26 Sty, 2009 dla mnie może mieć i 1mln km - pytam czy warto.Michał - Pon 26 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
Michał napisał/a:
tak jak napisał rekin 300 tyś przelotu to już dużo i cena taka niska
no dobra, ale co z tego? czy w stosunku do ceny to dobry zakup?
sam zawsze najwięcej offtopujesz ...Michał - Pon 26 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
dla mnie może mieć i 1mln km - pytam czy warto.
daj mi jeden chociaż powód aby kupić samochód z przelotem 1 mln km. Nawet za darmo bym nie chciał.